fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Lubeworks Lubeworks

Filters

Lubeworks is een merk dat zich richt op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige smeersystemen en toebehoren voor verschillende industrieën, waaronder de automotive, landbouw, constructie, mijnbouw en industrie in het algemeen. Het bedrijf is opgericht in de Verenigde Staten en heeft wereldwijd vestigingen.

Lubeworks biedt een breed scala aan smeersystemen, waaronder handmatige smeerpompen, elektrische smeerpompen, pneumatische smeerpompen en mobiele smeersystemen. Het merk richt zich ook op het produceren van accessoires, zoals smeerslangen, smeernippels, smeervetten en smeervetpistolen.

Het doel van Lubeworks is om betrouwbare en duurzame smeersystemen te produceren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en milieueisen. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en moderne productietechnologieën om hun producten te produceren, waardoor ze efficiënt, veilig en duurzaam zijn.

Lubeworks hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt uitgebreide klantenservice, technische ondersteuning en garanties op hun producten. Ze werken samen met verschillende industriële klanten, waaronder fabrikanten, dealers, distributeurs en retailers, om ervoor te zorgen dat hun smeersystemen voldoen aan de behoeften van hun klanten.

Historie Lubeworks

Lubeworks is een relatief jong bedrijf dat is opgericht in 2015. Het bedrijf is opgericht in de Verenigde Staten en is begonnen als een klein familiebedrijf dat zich richtte op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige smeersystemen en toebehoren.

In de afgelopen jaren is het bedrijf snel gegroeid en heeft het zich gevestigd als een belangrijke speler in de smeertechnologie-industrie. Lubeworks heeft zich gericht op het ontwikkelen van innovatieve smeersystemen en toebehoren die voldoen aan de behoeften van verschillende industriële klanten.

Het bedrijf heeft een sterke nadruk gelegd op kwaliteit en innovatie en heeft geïnvesteerd in moderne productietechnologieën en hoogwaardige materialen om hun producten te produceren. Dit heeft geresulteerd in betrouwbare, efficiënte en duurzame smeersystemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en milieueisen.

Lubeworks heeft inmiddels vestigingen over de hele wereld en bedient klanten in verschillende sectoren, waaronder de automotive, landbouw, constructie, mijnbouw en industrie in het algemeen. Het bedrijf blijft zich richten op innovatie en groei en heeft als doel om de toonaangevende leverancier van smeersystemen en toebehoren te worden.

Vatpompen Lubeworks

Lubeworks biedt een breed scala aan vatpompen voor verschillende toepassingen. Deze pompen worden gebruikt om vloeistoffen uit vaten over te brengen naar een andere container, machine of voertuig.

Er zijn verschillende soorten vatpompen beschikbaar, waaronder handmatige vatpompen, elektrische vatpompen en pneumatische vatpompen. Deze pompen zijn geschikt voor verschillende soorten vloeistoffen, zoals olie, smeermiddelen, antivries, water en chemicaliën.

De handmatige vatpompen van Lubeworks zijn voorzien van een hendel die wordt gebruikt om de vloeistof uit het vat te pompen. Deze pompen zijn geschikt voor kleinere hoeveelheden vloeistof en zijn ideaal voor gebruik in situaties waar elektriciteit niet beschikbaar is.

Elektrische vatpompen van Lubeworks zijn ontworpen om grotere hoeveelheden vloeistof uit vaten te pompen. Deze pompen worden aangedreven door een elektromotor en zijn beschikbaar in verschillende capaciteiten, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker.

Pneumatische vatpompen van Lubeworks zijn ontworpen om te werken op perslucht. Deze pompen zijn ideaal voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen waar het gebruik van elektrische apparatuur niet veilig is.

Lubeworks vatpompen zijn ontworpen met het oog op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn uitgerust met functies zoals ingebouwde filters en bypasskleppen om ervoor te zorgen dat de vloeistoffen veilig en efficiënt worden overgebracht. Lubeworks biedt ook uitgebreide klantenservice en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat hun klanten de beste ervaring hebben met hun vatpompen en andere smeersystemen.

Tankpistool Lubeworks

Lubeworks biedt verschillende soorten tankpistolen voor verschillende toepassingen, zoals voor het bijvullen van brandstof, smeermiddelen, water en andere vloeistoffen. Het tankpistool is een belangrijk onderdeel van het smeersysteem en is ontworpen om de vloeistoffen op een nauwkeurige en efficiënte manier over te brengen.

De tankpistolen van Lubeworks zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met het oog op kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn voorzien van handige functies zoals een geïntegreerde drukmeter, automatische afslag en antidruppelvoorzieningen.

Het tankpistool is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder handmatige, elektrische en pneumatische pistolen. Handmatige tankpistolen zijn voorzien van een hendel die wordt gebruikt om de vloeistof te regelen. Elektrische tankpistolen worden aangedreven door een elektromotor en kunnen worden bediend met een drukknop. Pneumatische tankpistolen werken op perslucht en zijn geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen.

Lubeworks tankpistolen zijn geschikt voor gebruik met verschillende soorten vloeistoffen, zoals diesel, benzine, olie, smeermiddelen en water. Ze zijn ontworpen om te worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, zoals in de automobielindustrie, landbouw, constructie en mijnbouw.