fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
Filters

Het merk Marina Pumps is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van pompen en motoren voor verschillende industrieën, waaronder de maritieme sector, de industrie en de agrarische sector. Het bedrijf werd opgericht in 1989 en heeft zijn hoofdkantoor in Castenedolo, Brescia, Italië.

Marina biedt een breed scala aan producten, waaronder centrifugaalpompen, dompelpompen, dieselmotoren en elektrische motoren. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en betrouwbare producten aan hun klanten en maakt gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om de prestaties en duurzaamheid van hun producten te optimaliseren.

Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid op de internationale markt en exporteert zijn producten naar verschillende landen over de hele wereld. Marina Pumps heeft ook een uitgebreid netwerk van distributeurs en servicecentra om ervoor te zorgen dat hun klanten altijd de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Kortom, Marina Pumps is een toonaangevend Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige pompen en motoren voor verschillende industrieën. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van betrouwbare en duurzame producten en heeft een sterke aanwezigheid op de internationale markt.

Historie Marina

Het bedrijf Marina Pumps is opgericht in 1947 in Castelnovo dit Sotto, Italië. De oprichter Giuseppe Seproni begreep, in een tijd waarin de economie overwegen landelijk was, maar al te goed het belang van mechanische toepassingen voor de landbouwwereld. Door zijn ondernemersvaardigheden goed te gebruiken, profiteerde Giuseppe ten volle van de grote naoorlogse groeikansen. Het bedrijf begon daarom dan ook als een bedrijf dat zich richtte op de productie van landbouwproducten. Echter, later richtte het bedrijf zich op de productie van pompen en motoren voor verschillende industrieën, waaronder de maritieme sector, de industrie en de agrarische sector.

In de loop der jaren heeft het bedrijf geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om hun producten voortdurend te verbeteren en te innoveren. Dit heeft geleid tot de introductie van nieuwe producten en de verbetering van bestaande producten om te voldoen aan de behoeften van hun klanten. Vanaf de jaren ’70 was het mogelijk voor Marina om de landsgrenzen te overschrijden.

Marina Pumps heeft ook een sterke internationale aanwezigheid opgebouwd, waardoor ze hun producten kunnen exporteren naar verschillende landen over de hele wereld. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in een uitgebreid netwerk van distributeurs en servicecentra om ervoor te zorgen dat hun klanten overal ter wereld de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Vandaag de dag blijft Marina toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en betrouwbare pompen en motoren aan hun klanten en streeft het bedrijf ernaar om zijn positie als toonaangevende speler in de industrie te behouden.

De pompen van Marina

Marina Pumps biedt een breed scala aan pompen voor verschillende toepassingen, waaronder tuinpompen en hydrofoorpompen.

Tuinpompen worden gebruikt voor het besproeien van tuinen, het irrigeren van landbouwgronden en het verplaatsen van water uit reservoirs of vijvers. De tuinpompen van Marina zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten en zijn ontworpen om betrouwbaar en efficiënt te werken. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geschikt voor het verpompen van zowel schoon als licht vervuild water.

Hydrofoorpompen worden gebruikt voor drukverhoging en om water uit reservoirs, putten en tanks te verplaatsen. De hydrofoorpompen van Marina zijn ontworpen om betrouwbaar en efficiënt te werken en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten. Ze zijn uitgerust met drukregelaars en automatische aan/uit-schakelaars om ervoor te zorgen dat ze op de juiste manier functioneren en energie besparen.

Beide soorten pompen worden vervaardigd met behulp van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat ze duurzaam en betrouwbaar zijn. Marina Pumps biedt ook een uitgebreid assortiment accessoires, zoals slangen, koppelingen en filters, om ervoor te zorgen dat de pompen op de juiste manier functioneren en aan de behoeften van de klant voldoen.