fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Peddinghaus Peddinghaus

1 resultaten
Sorteer op
Filters

Peddinghaus is een bekend merk dat gespecialiseerd is in de productie van gereedschappen en machines voor de metaalbewerkingsindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 1903 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de sector.

Peddinghaus staat vooral bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Het biedt een breed scala aan producten, waaronder boormachines, zaagmachines, snijmachines, ponsmachines en andere gereedschappen die nodig zijn voor metaalbewerking, constructie en staalproductie. Deze machines zijn ontworpen om efficiënt en nauwkeurig te werken, wat bijdraagt aan de productiviteit en kwaliteit van het werk.

Sloopgereedschapset Peddinghaus

De Peddinghaus sloopgereedschapset is een vierdelige set die vaak wordt gebruikt bij sloopwerkzaamheden. De set biedt een combinatie van gereedschappen die geschikt zijn voor verschillende sloopwerkzaamheden. Ze zijn stevig, duurzaam en ontworpen om bestand te zijn tegen zware belastingen. Het is belangrijk om deze gereedschappen op de juiste manier en met de nodige veiligheidsmaatregelen te gebruiken. De gereedschappen uit de set zijn:

  • Koevoet: Een koevoet is een langwerpig stuk gereedschap met een gebogen uiteinde. Het wordt gebruikt om materialen los te wrikken, zoals het verwijderen van spijkers, het openbreken van houten constructies of het verwijderen van panelen.
  • Breekijzer: Een breekijzer is een stevig stuk gereedschap met een platte, scherpe punt aan het ene uiteinde en een gebogen of gekarteld uiteinde aan het andere uiteinde. Het wordt gebruikt om materialen te breken, te heffen of te wrikken, zoals het openbreken van beton, het verwijderen van stenen of het slopen van muren.
  • Moker: Een moker is een zware hamer met een grote stalen kop aan het uiteinde van een lange steel. Het wordt gebruikt om zware slagen uit te delen bij het slopen van materialen, zoals het kapotslaan van muren, het verbrijzelen van beton of het afbreken van structuren.
  • Beitel: Een beitel is een scherp gereedschap met een platte, scherpe punt. Het wordt gebruikt om materialen te snijden, hakken of schrapen. Bij sloopwerkzaamheden kan een beitel bijvoorbeeld worden gebruikt om mortel uit voegen te verwijderen, openingen te creëren in materialen of om precieze sneden te maken.

Historie Peddinghaus

Peddinghaus heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1903, toen het bedrijf werd opgericht door Ernst Peddinghaus in Hagen, Duitsland. In de beginjaren van het bedrijf concentreerde Peddinghaus zich op de productie van smeedhamers en smeedmachines voor de lokale markt.

Gedurende de jaren ‘20 en ‘30 van de 20e eeuw begon Peddinghaus zijn productaanbod uit te breiden en zich te specialiseren in het vervaardigen van gereedschappen voor de metaalbewerkingsindustrie. Het bedrijf werd bekend om zijn innovatieve ontwerpen en kwaliteitsproducten, en het breidde zijn klantenbestand uit naar andere Europese landen.

Na de Tweede Wereldoorlog hervatte Peddinghaus zijn activiteiten en zette het zijn groei voort. Het bedrijf begon zich te richten op het ontwikkelen van geavanceerde machines en gereedschappen voor de staalconstructie en de bouwsector. Het werd een pionier op het gebied van computergestuurde machines en introduceerde geautomatiseerde systemen die de efficiëntie en precisie van de metaalbewerking verbeterden.

In de decennia die volgden, breidde Peddinghaus zijn aanwezigheid uit over de hele wereld. Het opende dochterondernemingen en verkoopkantoren in verschillende landen en werd een wereldwijd erkend merk op het gebied van metaalbewerking. Het bedrijf investeerde ook in onderzoek en ontwikkeling om voortdurend nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

Tegenwoordig blijft Peddinghaus een toonaangevende speler in de metaalbewerkingsindustrie. Het biedt een breed scala aan geavanceerde machines, gereedschappen en softwareoplossingen voor verschillende toepassingen, zoals staalconstructie, scheepsbouw, automobielindustrie en meer. Peddinghaus is trots op zijn reputatie van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid, en het blijft streven naar het leveren van innovatieve oplossingen die voldoen aan de behoeften van de industrie.