fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Pressol Pressol

Filters

Pressol is een bekend merk dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige smeermiddelen, oliecontainers en diverse andere producten voor de automotive-, industrie- en doe-het-zelfsectoren. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit.

Het merk Pressol werd opgericht in 1914 in Duitsland en heeft sindsdien een sterke positie verworven in de markt. Pressol begon als een producent van smeermiddelen en oliën en heeft in de loop der jaren zijn productassortiment uitgebreid naar andere automotive- en industriële producten.

Pressol staat bekend om zijn duurzame en hoogwaardige producten. Ze bieden een breed scala aan smeermiddelen, zoals oliën, vetten en additieven, die voldoen aan de strengste normen en specificaties van de industrie. Deze smeermiddelen worden veel gebruikt in automotive toepassingen, machines en apparatuur.

Naast smeermiddelen produceert Pressol ook oliecontainers en -pompen, trechters, spuitpistolen en andere apparatuur die worden gebruikt voor het opslaan, overbrengen en aanbrengen van oliën en smeermiddelen. Deze producten zijn ontworpen met functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak in het achterhoofd.

Pressol hecht ook veel waarde aan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Ze streven ernaar om producten te ontwikkelen die voldoen aan de nieuwste milieunormen en proberen hun impact op het milieu te minimaliseren. Dit omvat het gebruik van recyclebare materialen en energie-efficiënte productieprocessen.

Het merk Pressol wordt wereldwijd erkend en heeft een uitgebreid distributienetwerk. Hun producten worden verkocht in diverse landen en worden gewaardeerd door professionals en doe-het-zelvers vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Assortiment Pressol

Pressol biedt een breed scala aan producten die speciaal zijn ontworpen voor het opslaan, overbrengen en aanbrengen van oliën en smeermiddelen. Hier zijn enkele van de producten die Pressol aanbiedt in dit segment:

  • Trechters: Pressol produceert trechters die worden gebruikt voor het nauwkeurig en gemakkelijk vullen van oliën en smeermiddelen in voertuigen, machines en andere apparatuur. Deze trechters zijn meestal voorzien van een brede vulmond, een handvat en soms een zeef om verontreinigingen tegen te houden.
  • Schenkkannen: Pressol biedt schenkkannen die zijn ontworpen voor het gecontroleerd overbrengen van oliën en smeermiddelen. Deze kannen zijn voorzien van een tuit en een afsluitdop om morsen te voorkomen en nauwkeurige dosering mogelijk te maken.
  • Oliekannen: Pressol produceert diverse soorten oliekannen die gebruikt worden voor het veilig opslaan en doseren van oliën. Deze kannen hebben meestal een stevige constructie, een schenktuit en een handvat voor gemakkelijke bediening.
  • Jerrycans: Pressol biedt jerrycans in verschillende maten, die ideaal zijn voor het opslaan en transporteren van oliën en smeermiddelen. Deze jerrycans hebben vaak een stevige constructie, een schroefdeksel en een tuit voor gemakkelijk gieten.
  • Vetspuiten: Pressol produceert vetspuiten die worden gebruikt voor het nauwkeurig aanbrengen van vet op machines en apparatuur. Deze vetspuiten zijn voorzien van een handgreep, een drukhendel en een mondstuk om het vet op de gewenste plaats aan te brengen.
  • Vatenlekbank: Pressol biedt vatenlekbakken die worden gebruikt om lekkages en morsen van olie en andere vloeistoffen op te vangen. Deze lekbakken hebben een opstaande rand om vloeistoffen veilig op te vangen en te voorkomen dat ze op de grond terechtkomen.
  • Olieopvangtanks: Pressol produceert olietanks die worden gebruikt voor het veilig opvangen en opslaan van gebruikte olie. Deze tanks hebben vaak een lekvrije constructie en zijn uitgerust met een aftapkraan voor het eenvoudig legen van de tank.

Historie Pressol

Pressol is een Duits bedrijf dat is opgericht in 1914 en heeft een lange geschiedenis op het gebied van smeertechnologie en de productie van olietoebehoren. Het bedrijf werd opgericht door Ernst Prost en begon oorspronkelijk als een kleine werkplaats voor de productie van oliespuiten en vetpompen.

Gedurende de jaren heeft Pressol gestaag haar assortiment uitgebreid en haar expertise in smeertechnologie verder ontwikkeld. Het bedrijf heeft zich gericht op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige producten voor het opslaan, overbrengen en aanbrengen van oliën, smeermiddelen en andere vloeistoffen.

Tegenwoordig heeft Pressol een uitgebreid distributienetwerk en bedient het klanten over de hele wereld. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen en innoveren om aan de groeiende eisen van de industrie te voldoen en hoogwaardige oplossingen te bieden voor het beheer van oliën en smeermiddelen.