fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
Filters

Scangrip is een bekend merk dat gespecialiseerd is in de productie van professionele verlichtingsoplossingen. Het bedrijf is gevestigd in Denemarken en staat bekend om zijn hoogwaardige en innovatieve LED-werklampen en inspectielampen.

Scangrip richt zich op het ontwikkelen van verlichtingsoplossingen die zijn ontworpen om professionals te ondersteunen bij hun werkzaamheden in diverse branches, zoals de automotive-industrie, de bouwsector, industriële toepassingen en meer. De lampen van Scangrip zijn speciaal ontworpen om optimale lichtprestaties te leveren en een hoge mate van functionaliteit en duurzaamheid te bieden.

Het assortiment van Scangrip omvat verschillende soorten verlichtingsoplossingen, waaronder handlampen, hoofdlampen, werklampen, inspectielampen en speciale lampen voor specifieke toepassingen. Deze lampen zijn uitgerust met geavanceerde LED-technologie die zorgt voor een helder en uniform licht, waardoor het gemakkelijker wordt om details te zien en nauwkeurig te werken, zelfs in donkere of moeilijk toegankelijke omgevingen.

Scangrip besteedt veel aandacht aan ergonomie en gebruiksgemak bij het ontwerpen van zijn producten. De lampen zijn vaak voorzien van handige functies, zoals verstelbare koppen, magnetische bevestigingen, haken en flexibele armaturen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

Naast de functionaliteit en prestaties hecht Scangrip ook veel belang aan de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten. De lampen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en ondergaan uitgebreide tests om te voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Ze zijn vaak water- en stofbestendig en kunnen tegen ruwe behandeling en zware omstandigheden.

Assortiment Scangrip

Scangrip biedt een breed scala aan professionele verlichtingsproducten die zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende industrieën en toepassingen te voldoen. Hier volgen enkele van de producten die Scangrip aanbiedt:

  • Handlampen: Scangrip handlampen zijn compacte en draagbare lampen die gemakkelijk kunnen worden vastgehouden tijdens het werken. Ze zijn voorzien van krachtige LED's en bieden een helder en uniform licht voor nauwkeurig werk. Veel handlampen hebben instelbare lichtniveaus en focusfuncties voor optimale verlichting.
  • Hoofdlampen: Deze lampen worden op het hoofd gedragen en bieden handsfree verlichting. Ze zijn ideaal voor werken in donkere of krappe ruimtes waar het nodig is om beide handen vrij te hebben. Scangrip hoofdlampen hebben verstelbare hoofdbanden en verschillende lichtstanden om aan verschillende situaties te voldoen.
  • Werklampen: De werklampen van Scangrip zijn ontworpen om een groot werkgebied te verlichten. Ze zijn vaak uitgerust met verstelbare koppen en statieven, waardoor de lampen kunnen worden gepositioneerd voor optimale verlichting van het werkgebied. Werklampen van Scangrip zijn ideaal voor gebruik in garages, werkplaatsen, bouwplaatsen en andere industriële omgevingen.
  • Inspectielampen: Deze lampen zijn ontworpen om kleine details en oppervlakken te verlichten voor inspectie- en kwaliteitscontrolewerkzaamheden. Ze zijn compact en bieden een gericht licht met hoge intensiteit om kleine oneffenheden, krassen of gebreken te detecteren. Inspectielampen van Scangrip zijn handig voor gebruik in de automobiel-, elektronica- en fabricage-industrie.
  • Speciale lampen: Scangrip biedt ook speciale lampen voor specifieke toepassingen, zoals UV-lampen voor het detecteren van lekkages, magnetische lampen voor het werken met metalen oppervlakken, en lampen met flexibele armen voor moeilijk bereikbare gebieden.

De producten van Scangrip worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ze zijn vaak water- en stofbestendig, schokbestendig en gebouwd om langdurig gebruik in veeleisende omgevingen te weerstaan. Scangrip streeft ernaar om innovatieve verlichtingsoplossingen te bieden die professionals helpen hun werk efficiënter en veiliger uit te voeren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen Scangrip

Scangrip hecht belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en neemt verschillende initiatieven om een positieve impact te hebben op mens en milieu. Het bedrijft streeft naar duurzaamheid in de productprocessen en materialen. Er wordt samengewerkt met leveranciers die zich inzetten voor duurzaamheid en milieuvriendelijke productiepraktijken. Bovendien investeert Scangrip in energiezuinige technologieën en LED-verlichtingssystemen. LED's bieden een hoog rendement en verbruiken minder energie dan traditionele verlichtingsbronnen. Dit helpt niet alleen energie te besparen, maar vermindert ook de ecologische voetafdruk van hun producten.

Tevens zet Scangrip zich in voor veilige en gezonde werkomstandigheden voor de medewerkers. Er wordt gezorgd dat alle productieprocessen voldoen aan de relevante veiligheidsnormen en dat werknemers op een respectvolle en eerlijke manier behandeld worden. Daarnaast steunt het bedrijf lokale gemeenschappen en sociale initiatieven. Ze kunnen bijdragen leveren aan liefdadigheidsorganisaties en zich inzetten voor sociale verantwoordelijkheid op verschillende niveaus.