fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Stannol Stannol

1 resultaten
Sorteer op
Filters

Stannol is een bekend merk dat gespecialiseerd is in soldeertechnologieën en soldeerproducten. Het bedrijf werd opgericht in 1879 in Duitsland en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de industrie.

Stannol staat bekend om de productie van hoogwaardige soldeerproducten die worden gebruikt in verschillende toepassingsgebieden, zoals de elektronica-, elektrische en technische industrieën. Het assortiment van Stannol omvat onder andere soldeerdraden, soldeerpasta's, soldeervloeistoffen, soldeerpunten, soldeerbouten en andere accessoires die nodig zijn voor soldeerwerkzaamheden.

De soldeerproducten van Stannol worden geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnormen en zijn ontworpen om betrouwbare en duurzame verbindingen te bieden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende legeringen en vormen, waaronder loodhoudend soldeer en loodvrij soldeer, om te voldoen aan verschillende solderingseisen en regelgevingen.

Naast soldeerproducten investeert Stannol ook in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve soldeertechnologieën en oplossingen te bieden. Ze werken nauw samen met professionals en industrie-experts om te blijven voldoen aan de veranderende behoeften van de markt en de ontwikkelingen in de soldeertechnologie.

Stannol hecht veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ze streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan de verwachtingen van hun klanten. Het merk wordt wereldwijd erkend en gebruikt door professionals en hobbyisten die betrouwbare soldeeroplossingen nodig hebben.

Met hun lange geschiedenis, technische expertise en innovatieve benadering van soldeertechnologieën blijft Stannol een toonaangevend merk op het gebied van solderen en blijft het zich aanpassen aan de steeds veranderende behoeften van de industrie.

Het soldeerdraad HS10 van Stannol

Stannol soldeerdraad HS10 is een hoogwaardig soldeerdraad dat wordt gebruikt voor verschillende soldeerwerkzaamheden. Het is een van de populaire producten van Stannol vanwege zijn uitstekende kwaliteit en prestaties.

Het soldeerdraad HS10 is samengesteld uit een legering van tin en lood, waardoor het een eutectische samenstelling heeft. Dit betekent dat het een vast smeltpunt heeft, waardoor het gemakkelijk en gelijkmatig smelt tijdens het solderen. Het soldeerdraad heeft een smeltpunt van ongeveer 183°C.

Een belangrijk kenmerk van het Stannol soldeerdraad HS10 is de goede vloei-eigenschappen. Dit zorgt voor een gelijkmatige verspreiding en hechting van het soldeermateriaal op de te solderen oppervlakken. Hierdoor ontstaan sterke en betrouwbare soldeerverbindingen.

Daarnaast biedt het soldeerdraad HS10 een goede natheid, wat betekent dat het soldeermateriaal gemakkelijk hecht aan de te solderen componenten en er een goede verbinding ontstaat. Dit draagt bij aan de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de soldeerverbindingen.

Het soldeerdraad HS10 is verkrijgbaar in verschillende diameters, zodat gebruikers het juiste formaat kunnen kiezen op basis van hun specifieke soldeerbehoeften. Het wordt vaak gebruikt in elektronica, elektrische en technische toepassingen waar een betrouwbare en solide soldeerverbinding vereist is.

Stannol soldeerdraad HS10 voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en is een betrouwbaar product dat wordt gebruikt door professionals en hobbyisten in de soldeerindustrie. Het staat bekend om zijn goede vloei-eigenschappen, natheid en betrouwbaarheid, waardoor het een voorkeurskeuze is voor veel soldeerwerkzaamheden.

Stannol, al meer dan 140 jaar een begrip

Stannol heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1879. Het bedrijf werd opgericht in Duitsland door Rudolf Grau, die zich toelegde op de productie van soldeerproducten. Het begon als een klein familiebedrijf, maar groeide snel uit tot een bekende naam in de soldeerindustrie.

In de beginjaren lag de focus van Stannol op de productie van soldeervloeistoffen en fluxen. Met de opkomst van de elektronica-industrie in de 20e eeuw breidde het bedrijf zijn assortiment uit naar soldeerdraad, soldeerstaven en andere soldeeraccessoires om aan de groeiende vraag te voldoen.

Stannol heeft altijd gestreefd naar hoge kwaliteit en innovatie in zijn producten. Het bedrijf heeft voortdurend geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe soldeertechnologieën en verbeterde productformuleringen te ontwikkelen. Hierdoor heeft Stannol een reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige soldeerproducten.

Door de jaren heen heeft Stannol zich aangepast aan de veranderende behoeften van de markt. Het heeft geïnvesteerd in geavanceerde productiefaciliteiten en kwaliteitscontroleprocessen om ervoor te zorgen dat zijn producten voldoen aan de strengste normen en regelgevingen.

Met zijn rijke geschiedenis en technische expertise is Stannol uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk in de soldeerindustrie. Het bedrijf bedient diverse sectoren, waaronder de elektronica-, elektrische en technische industrieën, en wordt gewaardeerd om zijn betrouwbare, hoogwaardige soldeerproducten.

Stannol blijft zich inzetten voor innovatie en duurzaamheid. Het streeft ernaar om milieuvriendelijke en loodvrije soldeeroplossingen te ontwikkelen om te voldoen aan de steeds strenger wordende regelgeving op het gebied van milieubescherming.

Met meer dan 140 jaar ervaring blijft Stannol een toonaangevende naam in de soldeerindustrie, gedreven door kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.