fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
22 resultaten
Sorteer op
Filters

Het merk SuperGas is een bekende speler op het gebied van vloeibaar petroleumgas (LPG) en LPG-gerelateerde producten en diensten. Het bedrijf is actief in verschillende landen en levert LPG aan zowel particulieren als bedrijven.

SuperGas staat bekend om zijn betrouwbare en veilige LPG-producten en -oplossingen. Ze bieden LPG-cilinders in verschillende formaten, geschikt voor verschillende toepassingen, zoals koken, verwarmen en industriële doeleinden. Deze cilinders zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Naast LPG-cilinders biedt SuperGas ook andere producten en diensten, zoals LPG-tankinstallaties voor grote verbruikers, LPG-vulstations en LPG-leveringen aan huis of bedrijf. Ze hebben ook professionele technici en monteurs die zorgen voor de installatie en onderhoud van LPG-systemen.

SuperGas richt zich op duurzaamheid en milieubewustzijn. LPG is een schone brandstof die minder uitstoot van schadelijke stoffen veroorzaakt dan traditionele brandstoffen. Het gebruik van LPG kan dus bijdragen aan een schonere en duurzamere toekomst.

Het merk SuperGas heeft een sterke reputatie opgebouwd op basis van betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit. Ze streven ernaar om klanten te voorzien van hoogwaardige LPG-producten en uitstekende service. Met hun focus op duurzaamheid en milieubewustzijn spelen ze een rol in de energietransitie en leveren ze een bijdrage aan een schonere wereld.

De verschillende cilinders van SuperGas

SuperGas biedt ook verschillende specifieke cilinders voor andere gassen naast LPG. Hier zijn enkele van de verschillende cilinders die beschikbaar zijn:

  • Heliumcilinder: Heliumcilinders worden gebruikt voor het leveren van heliumgas, dat vaak wordt gebruikt voor ballonnen, decoraties, en als koel- en draaggas in verschillende toepassingen.
  • Zuurstofcilinder: Zuurstofcilinders worden gebruikt voor het leveren van medische zuurstof in gezondheidszorginstellingen, evenals voor industriële toepassingen zoals lassen en snijden.
  • Acetyleencilinder: Acetyleencilinders bevatten acetyleengas, dat veel wordt gebruikt in de metaalbewerkingsindustrie voor autogene lassers en snijbranders.
  • Menggascilinder: Menggascilinders bevatten een specifieke mix van gassen, zoals een mengsel van zuurstof en acetyleen of andere gassen. Deze mengsels worden gebruikt voor specifieke toepassingen in de metaalbewerking, lassen, en andere industriële processen.
  • Stikstofcilinder: Stikstofcilinders worden gebruikt voor het leveren van stikstofgas, dat veel wordt gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie, de elektronica-industrie en als inert gas in verschillende toepassingen.
  • Argoncilinder: Argoncilinders bevatten argongas, dat wordt gebruikt als beschermgas bij het lassen van metalen, zoals staal en aluminium, om oxidatie en verontreiniging tijdens het lasproces te voorkomen.

Deze verschillende cilinders van SuperGas zijn specifiek ontworpen om veilig en efficiënt de betreffende gassen te leveren voor diverse industriële, medische en commerciële toepassingen. Het gebruik van de juiste cilinder zorgt voor een betrouwbare en consistente toevoer van het gewenste gas.

De historie van SuperGas

SuperGas heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1936. Het bedrijf werd opgericht in Italië en begon met de distributie van vloeibaar petroleumgas (LPG) als een alternatieve en schonere energiebron voor huishoudelijk gebruik.

In de loop der jaren heeft SuperGas zijn activiteiten uitgebreid en is het uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van LPG en gerelateerde producten en diensten. Het bedrijf heeft vestigingen in verschillende landen en bedient zowel particuliere als zakelijke klanten.

SuperGas heeft altijd vooropgelopen in innovatie en technologie. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in geavanceerde LPG-opslagfaciliteiten, distributienetwerken en veiligheidsmaatregelen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Daarnaast heeft SuperGas zich altijd ingezet voor duurzaamheid en milieubescherming. Het gebruik van LPG als brandstof draagt bij aan een verminderde uitstoot van schadelijke stoffen en bevordert een schonere en groenere energietransitie. SuperGas streeft ernaar om milieuvriendelijke oplossingen te bieden en duurzaamheid te integreren in al hun bedrijfsactiviteiten.

Door hun sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid heeft SuperGas een solide reputatie opgebouwd in de energie-industrie. Ze blijven zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige LPG-producten en -diensten aan hun klanten, terwijl ze zich aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en nieuwe technologieën.