fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Tengtools Tengtools

24 resultaten
Sorteer op
Filters

TengTools is een bekend merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardig handgereedschap en opbergsystemen voor professioneel gebruik. Het merk werd opgericht in Zweden in 1985 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de industrie.

TengTools staat bekend om zijn focus op kwaliteit, innovatie en functionaliteit. Het merk streeft ernaar om gereedschap van hoge kwaliteit te bieden dat voldoet aan de behoeften van professionals in verschillende vakgebieden, zoals automotive, techniek, industrie en onderhoud.

TengTools is wereldwijd actief en wordt gewaardeerd door professionals in verschillende industrieën. Ze hebben een sterke aanwezigheid in de automobielindustrie, maar hun gereedschap en opbergsystemen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Kenmerken TengTools

Breed assortiment gereedschap: TengTools biedt een uitgebreid assortiment handgereedschap, waaronder sleutels, tangen, schroevendraaiers, hamers, steeksleutels, ratels en nog veel meer. Ze streven ernaar om gereedschap van topkwaliteit te leveren dat betrouwbaar is en bestand is tegen zware belasting.

Innovatieve ontwerpen: TengTools heeft een reputatie opgebouwd voor het introduceren van innovatieve ontwerpen en functies in hun gereedschap. Ze besteden aandacht aan ergonomie, gebruiksgemak en efficiëntie. Sommige gereedschappen hebben bijvoorbeeld gepatenteerde mechanismen of speciale handgrepen om het werk gemakkelijker en comfortabeler te maken.

Modulair opbergsysteem: Naast het gereedschap zelf biedt TengTools ook modulaire opbergsystemen aan. Deze systemen bestaan uit gereedschapskisten, gereedschapswagens en andere opbergelementen die kunnen worden aangepast en gecombineerd op basis van de behoeften van de gebruiker. Het modulaire systeem helpt bij het organiseren en efficiënt opbergen van gereedschap, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid: TengTools streeft naar duurzaamheid en betrouwbaarheid in al hun producten. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en voeren strenge kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat hun gereedschap bestand is tegen intensief gebruik en lang meegaat.

Assortiment TengTools

TengTools biedt een breed scala aan hoogwaardige handgereedschappen en opbergsystemen die voldoen aan de behoeften van professionals in verschillende vakgebieden. Hier zijn enkele van de productcategorieën die TengTools aanbiedt:

  • Sleutels en ratels: TengTools biedt een verscheidenheid aan sleutels, waaronder ringsleutels, steeksleutels, inbussleutels en momentsleutels. Ze hebben ook een assortiment ratels en ratelsets met verschillende maten en aandrijvingen.
  • Tangen en kniptangen: Het assortiment tangen van TengTools omvat combinatietangen, zijsnijtangen, waterpomptangen, telefoontangen en nog veel meer. Ze bieden ook kniptangen voor het nauwkeurig knippen van draad en kabels.
  • Schroevendraaiers: TengTools biedt een breed scala aan schroevendraaiers, waaronder sleufschroevendraaiers, kruiskopschroevendraaiers, torxschroevendraaiers en precisieschroevendraaiers. Ze hebben verschillende handgreepopties, zoals ergonomische handgrepen en antislipgrepen.
  • Hamers en beitels: Het assortiment hamers van TengTools omvat klauwhamers, rubberen hamers, kunststof hamers en koperen hamers. Ze bieden ook een selectie van beitels voor verschillende toepassingen.
  • Opbergsystemen: TengTools staat ook bekend om zijn modulaire opbergsystemen, waaronder gereedschapswagens, gereedschapskisten, gereedschapspanelen en gereedschapstassen. Deze systemen helpen bij het organiseren, opbergen en gemakkelijk vervoeren van gereedschap.

Het is belangrijk op te merken dat het assortiment van TengTools voortdurend wordt bijgewerkt en uitgebreid. Ze streven ernaar om te voldoen aan de veranderende behoeften van professionals en om gereedschap van hoge kwaliteit te bieden dat betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt.

Kernwaarden TengTools

Kwaliteitsgericht. TengTools heeft een sterke focus op kwaliteit en vakmanschap. Ze streven ernaar om gereedschap van de hoogste kwaliteit te leveren, waarbij ze gebruikmaken van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken. De gereedschappen worden zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de strenge eisen van professionals.

Innovatie. TengTools heeft een geschiedenis van innovatie in de gereedschapsindustrie. Ze blijven voortdurend zoeken naar nieuwe en verbeterde ontwerpen, functies en materialen om te zorgen voor betere prestaties, gebruiksgemak en duurzaamheid. Ze luisteren ook naar de behoeften en feedback van klanten om hun producten voortdurend te verbeteren.

Wereldwijde aanwezigheid. TengTools is wereldwijd actief en heeft een sterke aanwezigheid in verschillende markten. Hun gereedschappen worden gebruikt en gewaardeerd door professionals over de hele wereld, variërend van monteurs en technici tot bouwvakkers en onderhoudspersoneel.

Service en ondersteuning. TengTools streeft ernaar om uitstekende klantenservice en ondersteuning te bieden. Ze hebben een netwerk van distributeurs en dealers over de hele wereld, waardoor klanten toegang hebben tot hun producten en deskundig advies kunnen krijgen. Ze staan bekend om hun betrouwbare after-sales service en garantiebeleid.

Ondersteuning van motorsport. TengTools heeft een sterke betrokkenheid bij de motorsport en is actief in sponsoring en partnerschappen met motorsportteams en evenementen. Dit weerspiegelt hun passie voor technologie, prestaties en precisie, wat ook terug te vinden is in hun gereedschappen.