fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Weldon Weldon

Filters

Het merk Weldon is gespecialiseerd in de productie en levering van palletwagens en heftafels. Ze bieden hoogwaardige en betrouwbare oplossingen voor het efficiënt verplaatsen en tillen van zware lasten in verschillende werkomgevingen.

Het merk Weldon staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Ze hechten veel waarde aan veiligheid en ergonomie, waardoor hun palletwagens en heftafels voldoen aan strenge normen en voorschriften. Het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën zorgt voor betrouwbare prestaties en een lange levensduur van de apparatuur.

Weldon begrijpt het belang van maatwerkoplossingen en biedt daarom ook opties voor aanpassingen aan hun producten. Ze kunnen hun palletwagens en heftafels aanpassen aan specifieke behoeften en vereisten van klanten.

Met hun expertise en betrouwbaarheid hebben de palletwagens en heftafels van Weldon een goede reputatie opgebouwd in verschillende industrieën, zoals magazijnen, logistiek, distributiecentra, productie en detailhandel. Ze streven ernaar om klanten te voorzien van hoogwaardige en efficiënte oplossingen voor het verplaatsen en tillen van goederen.

Assortiment Weldon

Weldon's assortiment palletwagens omvat zowel handmatige als elektrische modellen. De handmatige palletwagens zijn ontworpen met duurzame materialen en zijn gemakkelijk te bedienen. Ze zijn ideaal voor het verplaatsen van pallets en goederen over korte afstanden. De elektrische palletwagens bieden extra gemak en efficiëntie met elektrische aandrijving, waardoor het tillen en verplaatsen van zware lasten minder inspanning vergt.

Daarnaast biedt Weldon een assortiment heftafels, ook wel schaarheftafels genoemd. Deze heftafels zijn ontworpen om het tillen en verlagen van goederen op verschillende hoogtes mogelijk te maken. Ze zijn uitgerust met een stevig platform en kunnen worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals laden en lossen, orderverzameling en werkplekoptimalisatie. De heftafels van Weldon zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en afmetingen om aan verschillende behoeften te voldoen.

Weldon als onderdeel van Corlido Group

Weldon is onderdeel van Corlido Group Material Handling, importeur en producent van interne transportmiddelen. Het assortiment van Corlido Group bestaat uit palletwagens, elektrische palletwagens, schaarpalletwagens, stapelaars en heftafels. Alle producten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen en specificaties. Naast Weldon heeft Corlido group ook de merken Xilin, Let’s grow together, Ravas en Nobelin.

Een van de kernwaarden van Corlido Group is de meer dan 30 jaar ervaring van het bedrijf. Daarnaast zijn de grote voorraad, de uitstekende service en het makkelijk online bestellen ook kernwaarden. Gezondheid, veiligheid en kwaliteit vormen de basis van de werkwijze van Corlido Group Material Handling. Alle producten voldoend aan de CE normering en worden conform Europese wetgeving geleverd.