fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Winntec Winntec

Filters

Winntec is een bekend merk dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige hef- en werkplaatsapparatuur. Het merk biedt een breed scala aan producten die zijn ontworpen om de efficiëntie en veiligheid van werkplaatsen te verbeteren.

Het assortiment van Winntec omvat onder andere krikken, gereedschapswagens, bandenwisselaars, balanceermachines, pneumatische heftafels en andere accessoires voor voertuigonderhoud en reparatie. Deze producten zijn geschikt voor professioneel gebruik in garages, autodealers, bandenwinkels en andere automotive-gerelateerde omgevingen.

Winntec staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame apparatuur die voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Ze maken gebruik van geavanceerde technologieën en materialen om producten te leveren die bestand zijn tegen zware belastingen en intensief gebruik. Hierdoor kunnen gebruikers veilig en efficiënt werken aan voertuigen en andere zware apparatuur.

Het merk Winntec streeft ernaar om continu te innoveren en te voldoen aan de evoluerende behoeften van de automotive-industrie. Ze werken samen met professionals uit de branche om te zorgen voor gebruiksvriendelijke en hoogwaardige oplossingen. Met hun uitgebreide assortiment en focus op kwaliteit heeft Winntec een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor werkplaatsen over de hele wereld.

Garagekrik Winntec

Winntec biedt een uitgebreid assortiment garagekrikken die speciaal zijn ontworpen voor het veilig en efficiënt liften van voertuigen in een werkplaatsomgeving. De garagekrikken van Winntec zijn ontwikkeld met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak.

De garagekrikken van Winntec hebben een solide constructie en zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals staal, om een hoge belastbaarheid en betrouwbaarheid te garanderen. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn voorzien van functies zoals een veiligheidsventiel om overbelasting te voorkomen en een stevige handgreep voor eenvoudige bediening.

Wat betreft capaciteit en hefhoogte biedt Winntec verschillende modellen garagekrikken om aan verschillende behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het liften van personenauto's, SUV's, bestelwagens of andere voertuigen, er is een garagekrik beschikbaar die geschikt is voor de taak. De krikken variëren in capaciteit en hefhoogte, zodat gebruikers de juiste krik kunnen kiezen op basis van het gewicht en de hoogte van het voertuig.

Winntec garagekrikken zijn voorzien van gebruiksvriendelijke bedieningsmechanismen, zoals een pompstang of voetpedaal, om het liften van voertuigen snel en moeiteloos te maken. Ze zijn ontworpen met stabiliteit en manoeuvreerbaarheid in gedachten, waardoor ze gemakkelijk te positioneren zijn onder het voertuig.

Of het nu gaat om een professionele garage of een enthousiaste doe-het-zelver, de garagekrikken van Winntec bieden betrouwbare en veilige oplossingen voor het tillen van voertuigen. Met aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak is Winntec een vertrouwd merk voor hoogwaardige garagekrikken in de automotive-industrie

Winntec; een begrip sinds 2002

Winntec heeft een rijke geschiedenis in de hef- en werkplaatsapparatuurindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige apparatuur voor werkplaatsen en garages.

In de loop der jaren heeft Winntec zich voortdurend ontwikkeld en geïnnoveerd om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van de automotive-industrie. Het begon oorspronkelijk als een fabrikant van hydraulische cilinders en accessoires, maar breidde al snel zijn productaanbod uit naar andere hef- en werkplaatsapparatuur.

Winntec heeft zich altijd gericht op het leveren van producten van topkwaliteit die voldoen aan strenge veiligheids- en prestatienormen. Ze hebben geïnvesteerd in geavanceerde productiefaciliteiten en technologieën om ervoor te zorgen dat hun apparatuur duurzaam, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is.

Door strategische acquisities en samenwerkingsverbanden heeft Winntec zijn marktpositie versterkt en is het uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf. Het bedrijf heeft distributiecentra en verkoopkantoren over de hele wereld, waardoor het in staat is om zijn producten aan klanten over de hele wereld te leveren.

Met decennialange ervaring en expertise is Winntec een vertrouwde naam geworden in de automotive-industrie. Hun geschiedenis van innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid heeft hen geholpen om een leidende positie te verwerven in de hef- en werkplaatsapparatuursector.