fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

xilin xilin

Filters

XILIN is een merk dat gespecialiseerd is in de productie en levering van heftrucks en magazijnapparatuur. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten die worden gebruikt in diverse industriële sectoren, waaronder logistiek, distributie, opslag en productie.

XILIN is bekend om zijn betrouwbare en efficiënte heftrucks die ontworpen zijn om te voldoen aan de behoeften van zowel kleine als grote bedrijven. Ze bieden verschillende modellen, zoals elektrische heftrucks, handmatige palletwagens, stapelaars en reachtrucks, die kunnen worden aangepast aan specifieke bedrijfsbehoeften.

De heftrucks van XILIN zijn ontworpen met aandacht voor ergonomie, veiligheid en gebruiksgemak. Ze bieden geavanceerde functies, zoals elektrische besturingssystemen, verstelbare vorken, zijverschuivingen en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen om de productiviteit en veiligheid op de werkvloer te optimaliseren.

Naast heftrucks biedt XILIN ook een breed scala aan magazijnapparatuur, zoals palletwagens, stapelaars, orderpickers en magazijnstellingen. Deze apparatuur is ontworpen om de efficiëntie en de logistieke processen in magazijnen te verbeteren.

XILIN heeft een sterke reputatie opgebouwd in de industrie vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van hun producten. Ze streven naar continue innovatie en ontwikkeling van hun apparatuur om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt.

Kortom, XILIN is een merk dat gespecialiseerd is in heftrucks en magazijnapparatuur. Met een breed scala aan producten en een focus op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak, biedt XILIN oplossingen voor diverse industriële sectoren. Ze streven naar innovatie en klanttevredenheid om tegemoet te komen aan de behoeften van hun klanten.

XILIN Stapelaar

XILIN biedt een breed scala aan stapelaars die zijn ontworpen om de efficiëntie van materiaalbehandeling en opslag in magazijnen te verbeteren. Stapelaars, ook wel handmatige stapelaars genoemd, zijn een essentieel hulpmiddel voor het verplaatsen en stapelen van goederen op pallets of in smalle gangpaden.

De stapelaars van XILIN zijn ontworpen met aandacht voor ergonomie, veiligheid en gebruiksgemak. Ze zijn voorzien van functies die de productiviteit en de veiligheid op de werkvloer verbeteren.

Enkele kenmerken van XILIN stapelaars zijn onder andere:

  • Elektrische aandrijving: XILIN biedt elektrische stapelaars die worden aangedreven door batterijen. Deze aandrijving zorgt voor gemakkelijke en moeiteloze verplaatsing van goederen, waardoor de fysieke belasting voor de bediener wordt verminderd.
  • Verschillende hefhoogtes: XILIN stapelaars zijn verkrijgbaar met verschillende hefhoogtes, zodat ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker en de opslagomgeving.
  • Compact ontwerp: De stapelaars van XILIN hebben een compact ontwerp, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in smalle gangpaden en kleine ruimtes. Ze kunnen gemakkelijk manoeuvreren en zorgen voor efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte.
  • Veiligheidsvoorzieningen: XILIN stapelaars zijn uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals een noodstopknop, een automatische rem en een anti-kantelsysteem. Deze functies zorgen voor een veilige werkomgeving en beschermen zowel de bediener als de goederen.
  • Duurzaamheid en betrouwbaarheid: XILIN staat bekend om de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. De stapelaars zijn gebouwd om langdurig en intensief gebruik te weerstaan, waardoor ze betrouwbaar zijn voor dagelijkse magazijnactiviteiten.