fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

XP Tools XP Tools

287 resultaten
Sorteer op
Filters

XP Tools is een bekend merk dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardig gereedschap en equipment voor professioneel gebruik. Het merk biedt een breed scala aan gereedschappen en accessoires die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vakmensen en doe-het-zelvers.

Het assortiment van XP Tools omvat diverse categorieën van gereedschap, waaronder handgereedschap, elektrisch gereedschap, meetinstrumenten, opbergsystemen en accessoires. Ze streven naar kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit in al hun producten.

XP Tools heeft een sterke focus op innovatie en technologische vooruitgang. Ze investeren in onderzoek en ontwikkeling om geavanceerde oplossingen te bieden die het werk van professionals vergemakkelijken en de efficiëntie verbeteren. Ze werken nauw samen met gebruikers en industrie-experts om producten te ontwikkelen die voldoen aan de hoge eisen van de markt.

Daarnaast hecht XP Tools veel waarde aan ergonomie en veiligheid. Ze streven ernaar om gereedschappen te ontwerpen die comfortabel en gemakkelijk te hanteren zijn, wat bijdraagt aan een betere gebruikerservaring. Veiligheidsfuncties worden geïntegreerd om ongevallen te voorkomen en de gebruiker te beschermen tijdens het gebruik van het gereedschap.

Het merk XP Tools heeft een solide reputatie opgebouwd op basis van de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten. Professionals vertrouwen op XP Tools-gereedschap vanwege de duurzaamheid en prestaties, waardoor ze hun werk efficiënt kunnen uitvoeren.

Assortiment XP Tools

Het assortiment van XP Tools omvat een breed scala aan hoogwaardige gereedschappen en equipment voor professioneel gebruik. Ze bieden producten in verschillende categorieën, die afgestemd zijn op de behoeften van vakmensen en doe-het-zelvers. Enkele van de belangrijkste categorieën binnen het assortiment zijn:

  • Handgereedschap: XP Tools biedt een uitgebreid assortiment handgereedschap, waaronder schroevendraaiers, tangen, sleutels, hamers, zagen, messen, meetgereedschap en meer. Deze gereedschappen zijn ontworpen voor precisie, duurzaamheid en ergonomie, om efficiëntie en comfort tijdens het werken te garanderen.
  • Elektrisch gereedschap: Het assortiment elektrisch gereedschap van XP Tools omvat boormachines, zaagmachines, slijpmachines, schuurmachines, multitools en nog veel meer. Deze gereedschappen zijn ontworpen om krachtig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk te zijn, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen.
  • Meetinstrumenten: XP Tools biedt een verscheidenheid aan meetinstrumenten, zoals waterpassen, meetlinten, hoekmeters, meetwielen en digitale meetinstrumenten. Deze instrumenten zijn ontworpen om nauwkeurige metingen te leveren, wat essentieel is bij het uitvoeren van precieze constructie- en installatiewerkzaamheden.
  • Opbergsystemen: XP Tools heeft ook opbergsystemen in het assortiment, zoals gereedschapskisten, gereedschapstassen en gereedschapskasten. Deze systemen bieden handige en georganiseerde oplossingen voor het opbergen en vervoeren van gereedschap, waardoor het gemakkelijk toegankelijk en beschermd blijft.
  • Accessoires: XP Tools biedt een breed scala aan accessoires, zoals zaagbladen, boorbits, schuurpapier, snijmessen en nog veel meer. Deze accessoires zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de vereisten van de gereedschappen en zorgen voor optimale prestaties en duurzaamheid.

Het assortiment van XP Tools is ontwikkeld met oog voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Ze streven ernaar om gereedschappen en equipment te leveren die voldoen aan de eisen van professioneel gebruik en helpen bij het efficiënt uitvoeren van diverse taken.