fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Handlier

Transportbedrijven, garages en avontuurlijke autoliefhebbers kunnen zeker baat hebben bij een handlier van Kippers Rijssen. Met dit apparaat ben je in Lees meer...

Transportbedrijven, garages en avontuurlijke autoliefhebbers kunnen zeker baat hebben bij een handlier van Kippers Rijssen. Met dit apparaat ben je in staat om handmatig zwaar trek- en sleepwerk te verrichten, zonder dat dit veel tijd of moeite zal kosten.

Filters

Handlier

Benieuwd naar de voordelen van onze handlieren? Wij informeren je graag over ons assortiment en hoe je jouw favoriete handlier online kunt bestellen via de webshop.

Wat is een handlier?

Als bedrijf of particulier kun je zeker baat hebben bij een handlier van Kippers. Een handlier is een geschikt apparaat voor divers trek- en sleepwerk. Dit is uiteraard een breed begrip. Een handlier kan onder andere gebruikt worden voor het vrijmaken van een weg, wanneer deze geblokkeerd is door een obstakel. Ook kan een handlier gebruikt worden om voertuigen weer de weg op te slepen, wanneer deze van het pad zijn geraakt.

Een handlier is gelukkig erg gebruiksvriendelijk en vergt weinig kennis of ervaring. Zo kan de kabel van de autolier aangesloten op het object dat je wil trekken of slepen. Zit de kabel stevig vast? Dan kan je handmatig de lier laten werken. De kabel wordt naar de windas toegetrokken, waardoor het object zich zal verplaatsen.

Voordelen van een handlier

Door als bedrijf of particulier te investeren in een handlier, profiteer je van verschillende voordelen. Allereerst bespaar jij jezelf of jouw werknemers erg veel moeite. Met een handlier ben je namelijk in staat om zware objecten – zoals auto’s – te verplaatsen. Hoewel het enige spierkracht kost om een object te verplaatsen met een handlier, zal het aanzienlijk meer tijd en moeite besparen. Zo zal een auto uit de modder drukken een onmogelijke opgave zijn zonder autolier. Ook is de werking van een handlier zeer eenvoudig en vraagt het weinig kennis of ervaring van de gebruiker. Daarnaast beschikt een handlier over compacte afmetingen, waardoor je dit hulpmiddel eenvoudig opbergt of meeneemt. 

Handlieren van Kippers Rijssen

Met een handlier van Kippers Rijssen ben je verzekerd van een apparaat waarmee je zwaar trek- en sleepwerk een stuk gemakkelijker kunt uitvoeren. Wij bieden diverse handlieren aan via onze webshop. Is het lastig om een keuze te maken? Wij lichten ons aanbod handlieren graag verder toe.

Zo kan je onder andere kiezen voor onze handlier HNHW250. Dit is een manuele lier, handmatig te bedienen. Met een maximale capaciteit van 1100 kilogram ben je in staat om zware objecten te verplaatsen. De handlier beschikt over een staalkabel van 7,6 meter, een haak, een rem en veiligheidsclip. De lier is CE-conform, zodat je verzekerd bent van een veilig en betrouwbaar apparaat.

Handlier bestellen

Jouw zoektocht naar de ideale handlier begint bij Kippers Rijssen. Wij beschikken over een breed assortiment autolieren, die zowel handmatig als elektrisch te bedienen zijn. Met een variërende trekkracht zul je gegarandeerd een geschikte lier vinden voor jouw toekomstige trek- en sleepwerkzaamheden: van het trekken van lichte buggy’s tot het slepen van zware personenauto’s. Onze collectie handlieren kun je eenvoudig online bestellen via onze webshop. Onze producten worden uit eigen voorraad geleverd: als particulier of bedrijf profiteer je dus van een zeer snelle levering. Ook kun je in contact komen met onze betrokken klantenservice.

Liever jouw toekomstige handlier in het echt bewonderen? Kippers beschikt over een grote showroom in het Overijsselse Rijssen. Wij heten je hier van harte welkom en voorzien je graag van deskundig advies. Zodat je gegarandeerd over een handlier zal beschikken die écht bij je p