fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Stapelaar elektrisch

Filters

Stapelaar elektrisch

Voor in een magazijn of werkplaats is een stapelaar elektrisch belangrijk om te hebben. Dit komt omdat een stapelaar ervoor zorgt dat het mogelijk is om goederen en pallets op elkaar te stapelen. Dit is essentieel om gebruik van te maken als je het hebt over een magazijn of werkplaats. Dit komt omdat je op die manier ruimte efficiënt alles neer kunt zetten.

Het is met onze stapelaars mogelijk om te stapelen, vervoeren en te gebruiken als mobiele werkbank. Hierdoor zijn ze erg veelzijdig inzetbaar. De stapelaars die wij aanbieden zijn te vinden voor het optillen van een maximaal gewicht van 1200 kg. Ook hebben wij stapelaars voor 1000 kg. Het ideale van een stapelaar elektrisch is dat je veel tijd kunt besparen met het heffen en vervoeren. Dit komt omdat dit allemaal elektrisch gedaan kan worden.

Wat is een stapelaar elektrisch?

Een stapelaar elektrisch is een soort palletwagen. Het grote verschil tussen een stapelaar en een palletwagen is echter dat een stapelaar ook in de hoogte kan werken. Waarbij een palletwagen vaak maar 20 cm van de grond af kan komen, is het bij een stapelaar mogelijk om soms wel meter in de hoogte te gaan. Hierdoor is het mogelijk om de pallets makkelijk in stellingen te plaatsen.

Door een stapelaar te gebruiken in plaats van een palletwagen, kun je dus met stellingen de hoogte in werken. Hierdoor is het mogelijk om pallets met goederen efficiënter op te slaan. Verder zorgt een stapelaar elektrisch er ook voor dat het mogelijk is om ergonomisch en veilig goederen te transporteren. Het voordeel van de elektrische stapelaars is dat het mogelijk is om volledig elektrische te heffen. Hierdoor is er geen spierkracht nodig om dit voor elkaar te krijgen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een stapelaar?

Op het moment dat je een stapelaar wilt kopen, zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Zo is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je een aantal eisen kunt stellen aan de stapelaar. Op die manier is het namelijk mogelijk om een stapelaar te vinden die past bij de situatie waar je een stapelaar voor zoekt.

Het gewicht dat de stapelaar aankan

Als eerste is het belangrijk om te kijken naar het gewicht dat de stapelaar aankan. Er zijn verschillende mogelijkheden als je het hebt over het gewicht dat een stapelaar aankan. Wij verkopen stapelaars die 1000 kg en 1200 kg aankunnen. Als het gaat om gewicht zijn er echter ook nog een aantal andere mogelijkheden.

De lengte van de vorken

Ook is het belangrijk om te kijken naar de lengte van de vorken. Er zijn verschillende mogelijkheden als je het hebt over de lengte van de vorken. Dit heeft ermee te maken dat pallets verschillende formaten hebben. In de meeste gevallen zijn de standaard vorken voldoende. Deze hebben een lengte van 1150 mm en een breedte van 520 mm tot 540 mm. Er zijn ook kleinere en extra brede vorken te vinden. De kleinere vorken komen goed van pas als je te maken hebt met een kleinere ruimte.

De banden van de stapelaar

Verder is het belangrijk om te kijken naar de banden van de stapelaar. Er zijn drie verschillende mogelijkheden als je het hebt over banden voor een stapelaar. Als eerste heb je polyurethaan banden. Deze banden zijn geschikt voor harde en kwetsbare vloeren. Ook heb je nylon banden. Deze zijn vooral geschikt voor gladde oneffen vloeren. Als laatste heb je rubber als mogelijkheid. Rubber banden worden vooral in de nacht gebruikt. Aangezien er in de nacht minder geluid gemaakt moet worden, is rubber ideaal.

Bekijk ook de handmatige stapelaars!