• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Zaag- en cirkelzaagmachines

Zaag- en cirkelzaagmachines
Ruim assortiment MAKITA EN BOSCH blauw elektrisch gereedschap. Hoogwaardige kwaliteit geschikt voor professioneel gebruik.

Een zaag- en cirkelzaakmachine is een krachtig apparaat die met een motor een zaag aandrijft. Naast een cirkelzaag is er ook een decoupeerzaag verkrijgbaar. Het verschil tussen deze twee machines is dat de decoupeerzaag gebruikt kan worden om uitgebreide patronen te kunnen zagen. Door het dunne zaagje kunnen figuren worden gezaagd die van tevoren zijn aangegeven op het hout of plastic.

Rechte lijnen

Een cirkelzaag is echter alleen in staat om in een rechte lijn te zagen. Door de spaangeleiders gebeurt dit ook daadwerkelijk in een rechte lijn en kan er zeer nauwkeurig worden gewerkt. Een turboventilator zorgt dat er stofvrij gewerkt kan worden en dat zaagsel niet het zich belemmert tijdens de werkzaamheden.

Lange stukken zagen

Wie over langere afstand wil zagen doet zich goed aan enkele extra spaangeleiders. Hierdoor is het mogelijk om meer centimeters in één keer te kunnen zagen zonder alles te verplaatsen.