• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Gereedschapswagens gevuld

Gereedschapswagens gevuld
Hoogwaardige kwaliteit gereedschapswagens. Manoeuvreer gemakkelijk uw gereedschap naar uw werkplek en schaf een gereedschapswagen aan. Komt u er online niet uit? Bel ons, of kom langs in onze winkel en bekijk ons complete assortiment gereedschapswagens.

Een gevulde gereedschapswagen zorgt bij één aankoop direct voor een professionele werkplaats. Omdat de gereedschapswagen gevuld is, is er direct een bezit van mogelijk wel 700+ delen. Hierdoor is geen enkel project onwerkbaar en is er voor elke klus wel dat juiste stuk gereedschap voorhandig. Doordat de wagens verrijdbaar zijn kan deze door meerdere afdelingen en collega’s gebruikt worden.

Indeling gereedschapswagens

De indeling van de wagen zorgt voor een goed overzicht en logische opbergplekken. Hierdoor kan er snel en effectief te werk worden gegaan en blijft de gevulde gereedschapswagen overzichtelijk.

Een gevulde gereedschapswagen bezit over onder andere een set schroevendraaiers, moersleutels maar ook over tools die altijd van pas komen. Denk aan een potlood, een rolmeter en een waterpas.