• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Gereedschapswagens gevuld

Gereedschapswagen Gevuld

Het is misschien wel één van de meest waardevolle toevoegingen aan uw werkplaats. Met één aankoop heeft u direct al het handgereedschap in huis wat u maar nodig kunt hebben. Tegelijkertijd heeft u ook meteen een opslagplaats voor al dit gereedschap dat u nu rijker bent. Zo blijft uw werkplaats net zo netjes als voorheen en kunt u altijd uw gereedschap vinden zonder eerst onnodig te hoeven zoeken. Dankzij de zwenkbare wieltjes onder de gereedschapswagen kunt u deze overal in de werkplaats neerzetten. Zo hoeft u niet voor elk stuk gereedschap heen en weer te lopen en het gereedschap te mee te slepen. In het overzicht van gevulde gereedschapswagens op de site van Kippers ziet u verschillende modellen van verschillende afmetingen en van verschillenden merken. Kijk eens rond en ontdek welke gevulde gereedschapswagen het beste in uw werkplaats past.

Gevulde gereedschapswagen inhoud

Een rijdende opbergkast gevuld met allerlei gereedschappen klinkt natuurlijk fantastisch. Maar wat zit er nou eigenlijk allemaal in zo’n gevulde gereedschapswagen? De inhoud van de gereedschapswagens van Kippers hangt af van het model. Zo zijn er gevulde gereedschapswagens met 151 gereedschappen verdeeld over de lades, maar ook gereedschapswagens die uit maar liefst 496 stukken gereedschap bestaan. Een aantal soorten gereedschap dat u in de gevulde gereedschapswagens kunt tegenkomen zijn:

In veel van de gevulde gereedschapswagens zijn er vaak ook een aantal lades leeg. Deze 2 of 3 lades kunt u namelijk zelf vullen met uw eigen gereedschap dat u al bezit. Ook kunt u deze lades vullen met de foam inlays die bij Kippers verkrijgbaar zijn. Deze foam inlages zijn verschillende gereedschapssets waarmee u uw gereedschapswagen kunt uitbreiden. Zo kunt u een set naar uw keuze aanschaffen die past bij uw werkzaamheden.

Gevulde gereedschapswagen toepassingen

Een gevulde gereedschapswagen is dus ideaal wanneer u uw gereedschap collectie wilt uitbreiden. Daarnaast houdt u uw werkplaats op deze manier netjes. Door de foam inlages in de gereedschapswagens houdt u een duidelijk overzicht en ziet u het direct wanneer er een stuk gereedschap mist. Naast deze voor de hand liggende toepassingen, kan een gereedschapswagen nog over meer functies beschikken. Zo kunt u bij Kippers een gevulde gereedschapswagen kopen met een ingebouwde bluetooth radio. Een andere functie waarover een gereedschapswagen kan beschikken is een ingebouwde werkbank. De bovenkant van een gereedschapskar wordt vaak beschermd tegen beschadigingen door een beschermmat van rubber of foam. Grotere gereedschapskarren hebben echter vaak een MDF plaat op de bovenkant. Deze platen zijn zo sterk dat ze ook als werktafel gebruikt kunnen worden.