fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Lasdraad 0,8mm

Met een lasdraad 0.8 mm ben je in staat om krachtige verbindingen te realiseren. Daarom kunnen zowel particulieren als bedrijven baat hebben bij onze Lees meer...

Met een lasdraad 0.8 mm ben je in staat om krachtige verbindingen te realiseren. Daarom kunnen zowel particulieren als bedrijven baat hebben bij onze lasdraden.

Filters

Lasdraad 0.8 MM

Of je nou staal of aluminium wilt lassen: alles kan met ons uitgebreide assortiment lasdraden met een diameter van 0.8 millimeter. Ontdek de toegevoegde waarde van onze producten en bestel jouw gewenste lasdraad 0.8 mm via de Kippers webshop.

Het nut van lasdraad 0.8 mm

Waarom zou je kiezen voor een 0.8 mm lasdraad? Wie sterke verbindingen wil realiseren, maakt gebruik van een lasdraad. Deze draden zijn namelijk in staat om twee elementen aan elkaar te verbinden. Wanneer een lasdraad verwarmd wordt door een lasapparaat, zal het gaan smelten. Het smeltende materiaal zorgt voor een verbinding tussen de aan elkaar te lassen elementen.

De diameter van de gekozen lasdraad is ook van belang. Bij Kippers Rijssen heb je een keuze uit verschillende diktes. Lasdraden met een grote diameter bieden je de mogelijkheid om te lassen met meer stroom. Kies je voor een kleinere diameter, dan zal je dus minder stroom nodig hebben.

Lasdraden 0.8 mm van verschillende materialen

Op zoek naar een 0.8 mm lasdraad? Dan zit je als doe-het-zelver of professional zeker goed bij Kippers Rijssen. Echter hebben onze klanten een keuze uit lasdraden van verschillende materialen. Welke draad is geschikt voor jouw volgende klus?

·         Lasdraad 0.8 mm aluminium. Met een aluminium lasdraad kan je eenvoudig aluminium legeringen en materiaal lassen. De meest voorkomende legeringen bestaan uit aluminium in combinatie met silicium of magnesium, ook wel AISi en AIMg genoemd.

·         Lasdraad 0.8 mm RVS. Met een RVS lasdraad kan je eenvoudig zelfhardende en ongelijksoortige staalsoorten lassen. Professionals zullen moeten letten op de spoelgrootte en draaddikte voor een uitstekend resultaat. Doe-het-zelvers zullen genoeg hebben aan een RVS lasdraad voor universeel gebruik.

·         Lasdraad 0.8 mm gevuld. Met een gevulde lasdraad kan je eenvoudig MIG/MAG lassen zonder beschermgas. Dit betekent dat je geen gebruik hoeft te maken van een gasfles: de draad beschikt over laspoeder voor voldoende bescherming. Onze lasdraden gevuld met rutiel zijn geschikt voor universeel gebruik.

Lasdraad 0.8 mm van Kippers

Voor een lasdraad 0.8 mm kun je terecht bij Kippers Rijssen. Wij hebben diverse lasdraden met een diameter van 0.8 mm opgenomen in ons assortiment. Benieuwd naar onze producten? Wij lichten er graag een paar verder toe:

·         Gevulde lasdraad FLUX INE 0.8 mm. Een lasdraad met een diameter van 0.8 mm. Dit is een gasloze lasdraad, geschikt voor het lassen van staalplaten met een dikte van maximaal 5 millimeter. Gevuld met fluxpoeder, wat zal verbranden tijdens het lassen. Hierdoor hoef je geen gebruik te maken van beschermgas.

·         Lasdraad 0.8 mm MIG alu. Een lasdraad met een diameter van 0.8 mm. Deze lasdraad wordt gebruikt voor het lassen van magnesium gelegeerde typen aluminium met maximaal 5% magnesium.

Lasdraad 0.8 mm bestellen

Voor een RVS, gevulde of aluminium lasdraad 0.8 mm zit je goed bij Kippers Rijssen. Onze webshop kenmerkt zich door een ruim aanbod lasdraden, geschikt voor zowel professionele als particuliere doeleinden. Wij leveren dus niet alleen aan bedrijven, maar ook aan doe-het-zelvers. Tevens zal jouw gekozen lasdraad vlug bezorgd worden, aangezien wij uit eigen voorraad leveren. Voor vragen of twijfels kun je contact met ons opnemen.

Liever een bezoek brengen aan onze vestiging? In dat geval ben je meer dan welkom bij onze showroom in Rijssen. Maak kennis met ons uitgebreide assortiment en profiteer van persoonlijk advies.

Meer lasdraden: