fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Lasdraad 1 MM

Lassen draait om het realiseren van sterke verbindingen tussen twee elementen. Dit is mogelijk met een zogenoemde lasdraad. Lees meer...

Lassen draait om het realiseren van sterke verbindingen tussen twee elementen. Dit is mogelijk met een zogenoemde lasdraad.

Filters

Lasdraad 1 mm

Bij Kippers Rijssen ben je als particulier of professional aan het juiste adres voor diverse soorten lasdraden. Mocht je geïnteresseerd zijn in een lasdraad 1 mm, dan informeren wij je graag over ons assortiment.

Waarvoor gebruiken we lasdraad 1 mm?

Tijdens het lassen is het gebruik van lasdraad erg belangrijk. Lasdraden worden namelijk gebruikt om een verbinding te maken tussen materialen. Het lasapparaat zal de draad verwarmen, waardoor het smelt. De gesmolten draad zal voor een sterke verbinding zorgen tussen de twee elementen.

Wanneer je een lasdraad wil gebruiken, heb je een keuze uit diverse diameters. Wie kiest voor een dikkere lasdraad, is in staat om met meer stroom te lassen. Om dunne platen te lassen kan je een lasdraad met een kleine diameter gebruiken. Een 1mm lasdraad kan gebruikt worden van 60 tot 330 Ampère.

Verschillende soorten lasdraad 1 mm

Bij Kippers Rijssen kan je kiezen uit verschillende soorten lasdraden met een diameter van 1 millimeter. Een geschikte lasdraad kiezen kan een lastig karwei zijn. Wij lichten de diverse soorten daarom graag verder toe:

·         Aluminium lasdraad 1 mm. Aluminium lasdraden kunnen gebruikt worden voor het lassen van aluminium materiaal en legeringen. Bekende legeringen zijn AIMg (aluminium en magnesium) en AISi (aluminium en silicium).

·         RVS lasdraad 1 mm. RVS lasdraden gebruikt men voor het lassen van ongelijksoortige en zelfhardende staalsoorten. Als je professioneel werk wil afleveren, is het goed om te letten of je de juiste draaddikte en spoelgrootte gebruikt. Voor hobbymatig gebruik kan je gerust gebruik maken van een universele RVS lasdraad.

·         Gevulde lasdraad 1 mm. Gevulde lasdraden, ook bekend als fluxcore lasdraden, worden gebruikt voor het lassen van MIG/MAG zonder gas. Zo maak je geen gebruik van beschermgas, maar zal de laspoeder in de draad bescherming bieden. Voor een universele werking kan gekozen worden voor een lasdraad gevuld met rutiel.

Lasdraad 1 mm van Kippers Rijssen

Bij Kippers Rijssen maak je kennis met een uitgebreid assortiment lasdraden 1 mm. Wij informeren je graag over enkele producten, zodat je een weloverwogen keuze kan maken:

·         Lasdraad SG2 MIG staal. Een INE SG2 MIG lasdraad geschikt voor ongelegeerde en fijnkorrel staalsoorten. Ideaal voor het lassen van machines, bruggen, voertuigen, tanks en in de scheepsbouw. Met een dikte van 1 millimeter en een D300 spoelmaat. Een lasdraad 1 mm conform AWS E70S-6.

·         Lasdraad MIG alu. Een INE ALU lasdraad geschikt voor het MIG/MAG lassen van diverse soorten aluminium. Met een dikte van 1 millimeter en een D200 spoelmaat. Een lasdraad 1 mm conform AWS ER5356.

Benieuwd naar al onze lasdraden met een diameter van 1 millimeter? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Lasdraad 1 mm bestellen

Voor een aluminium, RVS of gevulde lasdraad 1 mm zit je zeker goed bij Kippers Rijssen. Onze lasdraden met een diameter van 1 millimeter zijn perfect voor professioneel en particulier gebruik en realiseren sterke verbindingen. Al onze lasdraden zijn te bestellen via de webshop van Kippers. Wij leveren uit eigen voorraad, waardoor je als klant profiteert van een snelle levertijd. Bij vragen kun je in contact komen met onze klantenservice.

Wist je dat wij ook beschikken over een showroom met een oppervlak van ruim 1400 vierkante meter? Onze vestiging is te vinden in het Overijsselse Rijssen. Al onze producten zijn hier met eigen ogen te bewonderen. De medewerkers van Kippers staan je hier graag te woord.

Meer lasdraden: