fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Lastafels

Tijdens het lassen zul je moeten beschikken over verschillende benodigdheden. Naast dat je investeert in de nodige lasapparatuur en beschermende laskl Lees meer...

Tijdens het lassen zul je moeten beschikken over verschillende benodigdheden. Naast dat je investeert in de nodige lasapparatuur en beschermende laskleding, zal het ook erg lonen om gebruik te maken van een lastafel.

35 resultaten
Sorteer op
Filters

Lastafel

Bij Kippers Rijssen zijn zowel de professionals als doe-het-zelvers aan het juiste adres voor een kwalitatief goede lastafel.

Wat is een lastafel?

Of je nu bezig bent met een zeer groot en complex werkstuk, of je een kleinschalig project wilt opzetten voor een snelle laswerkzaamheid: met een lastafel kun je alle kanten op. Een lastafel is namelijk een grote, robuuste tafel die dient als werkband bij verschillende hecht- en constructiewerkzaamheden. Tevens kan een lastafel ook gebruikt worden om te frezen, meten en hechten. Erg kenmerkend aan een lastafel is dat het een zeer gebruiksvriendelijke en efficiënte tafel is: met de juiste accessoires ben je in staat om verschillende werkstukken en constructies goed vast te spannen, ongeacht het formaat.

Hoewel de particulier een lastafel kan gebruiken om kleine laswerkzaamheden te vervullen, zal ook de professional hier baat bij hebben. Lastafels kunnen gebruikt worden in verschillende toepassingsgebieden zoals in de scheeps- of bruggenbouw, machine- en installatiebouw en de transport- en automatiseringstechniek.

Waar op letten bij het aanschaffen van een lastafel?

Het aanschaffen van een lastafel kan misschien een lastige klus zijn. Er zijn namelijk verschillende lastafels te vinden, waarbij het geschikte product afhangt van jouw wensen en werkzaamheden. Ondervind jij moeite met het kiezen van een geschikte lastafel? Kippers Rijssen voorziet je graag van een paar tips:

·         Allereerst is het goed om na te gaan wat voor werkstuk je wilt gaan lassen. Hoe groter en zwaarder het te lassen werkstuk is, hoe groter de afmetingen van de lastafel moeten zijn. Tegenwoordig zijn er zowel kleine als grote tafels te vinden, waarbij de afmetingen erg uiteen kunnen lopen.

·         Ook is het goed om na te gaan over welke hardheid jouw toekomstige lastafel moet beschikken. De gekozen hardheid zegt namelijk iets over de slijtvastheid van een tafel. Hoe hoger de hardheid, des te hoger de slijtvastheid.

·         Het kan voorkomen dat er complexe werkstukken gelast moeten worden. Denk aan werkstukken met abnormale afmetingen of vormen. Om ervoor te zorgen dat je het werkstuk goed aan de tafel vast kunt spannen, zul je de nodige accessoires moeten aanschaffen.

Lastafels van Kippers Rijssen

Binnenkort een klus op de planning waarbij er laswerkzaamheden plaats moeten vinden? Dan ben je bij Kippers Rijssen aan het juiste adres voor verschillende lastafels. Onze lastafels kenmerken zich door zeer variërende afmetingen, zodat er altijd een geschikte tafel te vinden is voor de grootte van jouw werkstuk. Onze kleinste lastafel beschikt over een grootte van 1000x1000x15 millimeter, terwijl onze grootste tafel een grootte heeft van 3000x1500x15 millimeter. Daarnaast heb je de keuze uit zowel vaste lastafels als verrijdbare lastafels, afhankelijk van jouw behoeften. Onze lastafels zijn afkomstig van het merk Weldkar: een echte specialist voor alles op het gebied van las- en snijtechniek.

Een lastafel bestellen

Heb ons aanbod lastafels kunnen bewonderen in onze webshop? Dan is het nu tijd om de knoop door te hakken. Jouw gewenste lastafel is eenvoudig online te bestellen bij Kippers Rijssen. Aangezien onze lastafels uit eigen voorraad verzonden worden, profiteer je als particulier of bedrijf van een zeer snelle levertijd. Zit je nog met vragen of heb je behoefte aan advies? Raadpleeg dan onze klantenservice.

Tevens staan al onze lastafels ook opgesteld in onze fysieke vestiging in het Overijsselse Rijssen. Zodra je jouw gewenste lastafel hebt gevonden, kan je deze meteen meenemen. Onze medewerkers voorzien je hier graag van deskundig advies. 

Categorieën lasapparatuur: