fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Accessoires / Toebehoren Straalcabines

Straalcabines of straalketels worden gebruikt om verschillende objecten te zandstralen. Samengeperste lucht uit een compressor wordt vermengd met stra Lees meer...

Straalcabines of straalketels worden gebruikt om verschillende objecten te zandstralen. Samengeperste lucht uit een compressor wordt vermengd met straalzand en vervolgens met hoge druk op het te bewerken object gespoten. Door het schurende effect wat hierdoor ontstaat kunt u met deze techniek verf en roest verwijderen, oppervlaktestructuren creëren, afbeeldingen maken en meer. De straalcabine dient als bescherming van de medewerker die het bedient. Daarnaast zorgt de straalcabine ervoor dat het straalzand opgevangen wordt, om dit eventueel te kunnen hergebruiken. Om te kunnen beginnen met stralen heeft u dus een straalcabine, een compressor en straalmiddel nodig. Naast deze benodigdheden zijn er nog andere toebehoren die u helpen bij het zandstralen van uw werkstukken.

25 resultaten
Sorteer op
Filters

Straalcabines assortiment

Kippers heeft een ruim assortiment als het aankomt op toebehoren van zandstralen. Alles wat u nodig heeft om te kunnen stralen, vindt u op de site van Kippers. Zo ook de kleine, maar ook de grotere details die u niet mag vergeten. Hierbij kunt u denken aan:

  • Folie voor de straalcabine
  • Handschoenen
  • Mondstukken
  • Voetpedalen
  • Straalpistolen

Straalcabines bescherming

Ter bescherming zit er tussen de persoon en het straalpistool vaak een folie. Deze is te bevestigen aan de straalcabine en zorgt ervoor dat de medewerker beschermd wordt tegen de lucht met straalzand terwijl hij toch goed kan zien wat hij doet. Naast folie zijn handschoenen ook absoluut onmisbaar om veilig aan het werk te kunnen. Of u nou een straalcabine gebruikt of een kleine klus buiten een cabine wilt uitvoeren, handschoenen zijn altijd noodzakelijk. Bij een straalcabine zitten de handschoenen vaak al bevestigd aan de machine zelf. Voor losse handschoenen kunt u bij Kippers terecht.

Straalcabines hulpmiddelen

Om bepaalde resultaten te bereiken heeft u soms een beetje extra hulp nodig. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende mondstukken uit het assortiment van Kippers. Door de verschillende uiteindes van deze mondstukken vormt u de straal naar de juiste diameter of vorm, zodat u uw resultaat eenvoudiger behaalt. Zo vindt u in het aanbod bijvoorbeeld een precisie mondstuk of een extra breed mondstuk. Kijk eens rond in het aanbod van Kippers en vindt alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan met uw straalcabine.

Bekijk hier alle categorieën van straalcabines: