fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Straalketels

Schuren is vaak een tijdrovende klus. Zeker in het geval uw werkplaats of garage niet beschikt over een eigen straalcabine. U kunt er natuurlijk voor Lees meer...

Schuren is vaak een tijdrovende klus. Zeker in het geval uw werkplaats of garage niet beschikt over een eigen straalcabine. U kunt er natuurlijk voor kiezen om dan dit specifieke onderdeel door een derde partij uit te laten voeren. Uiteraard kost dit ook tijd en vanzelfsprekend zijn hier kosten aan verbonden. De oplossing is te kiezen voor het werken met straalketels. Straalketels zijn niets anders dan een mobiele compacte uitvoering van een straalcabine. En Kippers Rijssen heeft deze uiteraard voor u op voorraad!

Filters

De werking van straalketels

Het verwijderen van roest of verf van grote oppervlakten als bijvoorbeeld meubels, balken of carrosserie is niet alleen een klus waar veel tijd in gaat zitten. Het is bovendien een klus die absoluut goed moet worden uitgevoerd omdat een ‘schoon’ object de basis is van het vervolgtraject. Elk ‘schoonheidsfoutje’ wordt genadeloos afgestraft. Door te kiezen voor professionele apparatuur is de kans op deze schoonheidsfoutjes een stuk kleiner in vergelijking met het handmatig verwijderen van roest en verf. Voor zover dit laatste überhaupt al mogelijk is. Straalketels werken op basis van hoge druk en wrijving. De ketel wordt gevuld met straalmiddel en door middel van een compressor onder hoge druk via een straalpistool op het object gespoten. Dit veroorzaakt de wrijving die nodig is om verf en roest snel en eenvoudig te verwijderen.

Straalketels en de hierbij horende hulpmiddelen

Kippers Rijssen heeft een ruim assortiment aan straalketels voor u klaarstaan. Allen stuk voor stuk compacte en verrijdbare machines. U heeft qua inhoud van de ketels verschillende keuzemogelijkheden. Zo is het meest compacte model nog steeds goed voor een inhoud van 20 liter, terwijl het model met de grootste capaciteit goed is voor een inhoud van maar liefst 80 liter!

Naast de straalketel zelf heeft Kippers Rijssen uiteraard ook hulpmiddelen en accessoires in het assortiment die nodig zijn bij straalwerkzaamheden. Denkt u hierbij aan onder andere:

Ook deze hulpmiddelen en accessoires bestelt u snel en eenvoudig in onze webwinkel en, natuurlijk, tegen de laagste prijs! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Meer informatie over de straalketels:

  • Straalketel MW 80 liter met afzuiging Deze straalketel is ideaal voor grote projecten dankzij de ruime 80-liter capaciteit. Het geïntegreerde afzuigsysteem zorgt voor een schone werkomgeving door stof en restanten effectief te verwijderen. De stevige constructie en mobiliteit maken het een duurzame keuze voor professionele gebruikers. Hij is eenvoudig te bedienen en geschikt voor intensief gebruik.
  • Straalketel MW 20 liter inhoud Deze compacte straalketel met een capaciteit van 20 liter is perfect voor kleinere projecten en biedt uitstekende mobiliteit. Het model is eenvoudig te vullen en te bedienen, waardoor het ideaal is voor zowel beginnende als ervaren gebruikers. Ondanks zijn kleinere formaat biedt het krachtige prestaties voor effectieve roest- en verfverwijdering.
  • Straalketel MW 40 liter inhoud Met een capaciteit van 40 liter biedt deze straalketel een goede balans tussen grootte en draagbaarheid. Hij is geschikt voor middelgrote projecten en biedt betrouwbare prestaties voor een verscheidenheid aan straalwerkzaamheden. De duurzame constructie garandeert een lange levensduur en betrouwbare werking.
  • SODA straalketel MW 26 liter inhoud Deze 26-liter straalketel is speciaal ontworpen voor het gebruik van soda als straalmiddel, wat ideaal is voor delicate oppervlakken. Hij biedt uitstekende mobiliteit en is gemakkelijk te bedienen. De ketel is perfect voor het reinigen van gevoelige materialen zonder schade te veroorzaken, en biedt effectieve resultaten in een compact formaat.