fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Little Jumbo Little Jumbo

58 resultaten
Sorteer op
Filters

Little Jumbo

Little Jumbo is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in de productie van ladders, trappen en steigers voor zowel professioneel als particulier gebruik. Het merk werd opgericht in 1993 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige en veilige klimmaterialen.

Assortiment van Little Jumbo

Het assortiment van Little Jumbo omvat verschillende soorten ladders, zoals enkele ladders, reformladders, telescoopladders en vouwladders. Daarnaast produceert het merk ook trappen en steigers voor diverse toepassingen.

Kwaliteit en Veiligheid

De producten van Little Jumbo zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en staal, om de duurzaamheid en veiligheid te waarborgen. Ze zijn ook voorzien van handige functies, zoals antislip treden en een gebruiksvriendelijke vergrendelingssysteem.

Little Jumbo is toegewijd aan het leveren van veilige en betrouwbare klimmaterialen. Het bedrijf onderwerpt zijn producten aan strenge veiligheidstests en voldoet aan de Europese normen en certificeringen op het gebied van ladders, trappen en steigers. Het bedrijf is ook actief betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe veiligheidsnormen in samenwerking met verschillende Europese instanties.

Duurzaamheid Little Jumbo

Naast veiligheid richt Little Jumbo zich ook op duurzaamheid. Het merk streeft naar een milieuvriendelijke productie en gebruikt gerecyclede materialen waar mogelijk. Het bedrijf heeft een eigen recycleprogramma voor oude ladders en trappen om bij te dragen aan een circulaire economie.

Ladders Little Jumbo

De ladders van Little Jumbo zijn ontworpen met het oog op veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en staal, en zijn voorzien van antislip treden, vergrendelingssystemen en stabiliteitsbalken om de veiligheid te waarborgen. Een van de kenmerken van de ladders van Little Jumbo is dat ze licht van gewicht zijn en gemakkelijk te hanteren. De meeste ladders zijn voorzien van handige functies, zoals uitschuifbare delen en verstelbare hoogtes, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn voor verschillende klussen.

De ladders die Little Jumbo aanbiedt zijn:

  1. Enkele ladder: Dit is de meest eenvoudige en basis ladder. Het bestaat uit één sectie en is geschikt voor werkzaamheden op lage hoogtes. Little Jumbo biedt enkele ladders in verschillende maten, van 1 meter tot 10 meter.
  2. Vouwladder: Dit is een ladder die uit twee of meer delen bestaat en op verschillende manieren kan worden opgezet, zoals een A-stand, rechte ladder of trapvorm. De vouwladder is gemakkelijk op te bergen en te vervoeren omdat hij compact kan worden opgevouwen.
  3. Telescoopladder: Dit is een ladder die uitschuifbaar is en in verschillende hoogtes kan worden ingesteld. Telescoopladders zijn geschikt voor werkzaamheden op verschillende hoogtes en kunnen worden gebruikt als enkele ladder, trap of als een steiger.
  4. Reformladder: Dit is een ladder die uit twee of meer delen bestaat en kan worden gebruikt in verschillende vormen en hoogtes. Een reformladder kan worden omgevormd tot een trap, steiger of rechte ladder, afhankelijk van de benodigde werkhoogte en omgeving.
  5. Inklapbare trap: Dit is een speciaal type ladder dat is ontworpen voor gebruik in magazijnen, winkels en andere commerciële omgevingen. De inklapbare trap is gemakkelijk op te bergen en te vervoeren omdat hij compact kan worden opgevouwen.
  6. Magazijntrap: Dit is een robuuste en veilige trap die is ontworpen voor gebruik in magazijnen en opslagruimtes. De magazijntrap is voorzien van antislip treden, stabiliteitsbalken en een stevige constructie voor veilig gebruik op grote hoogtes.

Naast het bieden van veilige en duurzame ladders, heeft Little Jumbo ook oog voor het milieu. Het bedrijf produceert zijn ladders met gerecyclede materialen waar mogelijk, en heeft een eigen recycleprogramma voor oude ladders en trappen.

Milieu-initiatieven

Bij Little Jumbo staat duurzaamheid centraal. Naast het gebruik van gerecyclede materialen in hun producten, zet het bedrijf zich actief in voor het verminderen van uitstoot en afval tijdens de productie. Hun recycleprogramma voor oude ladders en trappen draagt niet alleen bij aan het verlengen van de levensduur van materialen, maar ook aan het verminderen van stortplaatsafval. Door continu te streven naar milieuvriendelijkere productieprocessen en innovaties, toont Little Jumbo zijn toewijding aan zowel het milieu als de klant.