fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
38 resultaten
Sorteer op
Filters

Weldkar is een bekend merk dat gespecialiseerd is in las- en snijapparatuur. Het bedrijf biedt een breed scala aan hoogwaardige producten en oplossingen voor verschillende lasprocessen en toepassingen. Ze richten zich met name op de professionele markt, waar kwaliteit, betrouwbaarheid en precisie essentieel zijn.

Weldkar werd opgericht met als doel het leveren van innovatieve lasapparatuur die voldoet aan de behoeften en verwachtingen van lassers en metaalbewerkingsprofessionals. Ze hebben een sterke focus op technologische ontwikkeling en streven naar continue verbetering van hun producten.

Het assortiment van Weldkar omvat verschillende lasmachines, zoals MIG/MAG-lasmachines, TIG-lasmachines en MMA-lasmachines. Deze machines zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende lasbehoeften, of het nu gaat om dunne plaatbewerking of zwaardere constructies. Weldkar biedt ook plasma-snijmachines, autogeen-snijmachines en lasaccessoires zoals lastoortsen, lasdraad en beschermende kleding.

Wat Weldkar onderscheidt, is hun focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die zorgen voor nauwkeurige en consistente lasprestaties. Daarnaast besteden ze veel aandacht aan gebruikersgemak en ergonomie, zodat lassers efficiënt en comfortabel kunnen werken.

Weldkar heeft een sterke aanwezigheid op de markt en heeft een uitgebreid netwerk van distributeurs en servicecentra om klanten wereldwijd te ondersteunen. Ze bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook technische ondersteuning, training en after-sales service om ervoor te zorgen dat klanten het maximale uit hun lasapparatuur kunnen halen.

Assortiment Weldkar

Het assortiment van Weldkar omvat een breed scala aan las- en snijapparatuur, accessoires en beschermende uitrusting. Hier zijn enkele categorieën van producten die Weldkar aanbiedt:

  • Lasmachines: Weldkar biedt verschillende soorten lasmachines, waaronder MIG/MAG-lasmachines, TIG-lasmachines, MMA-lasmachines en multiproces-lasmachines. Deze machines zijn ontworpen om aan verschillende lasbehoeften en toepassingen te voldoen, of het nu gaat om dunne plaatbewerking, constructiewerk of precisie lassen.
  • Snijmachines: Weldkar heeft een assortiment snijmachines, waaronder plasma-snijmachines en autogeen-snijmachines. Deze machines zijn geschikt voor het nauwkeurig snijden van verschillende metalen en kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals metaalbewerking, constructie en reparaties.
  • Lasaccessoires: Weldkar biedt een breed scala aan lasaccessoires, waaronder lastoortsen, lashelmen, lasdraad, elektroden, gasregelaars, slijtonderdelen en meer. Deze accessoires zijn van hoge kwaliteit en essentieel voor een succesvol lasproces.
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen: Veiligheid is van het grootste belang bij het lassen, en Weldkar biedt een uitgebreid assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit omvat lashelmen, lashandschoenen, lashelmen, lashelmen, lasschorten, laskleding en ademhalingsbescherming. Deze producten zorgen voor de veiligheid en het comfort van de lassers tijdens het werk.
  • Lasaccessoires en verbruiksgoederen: Naast de lasmachines en beschermingsmiddelen biedt Weldkar ook een verscheidenheid aan lasaccessoires en verbruiksgoederen. Dit omvat lasgereedschap, lasmagneten, lasmagneten, lassets, lasmallen en andere hulpmiddelen die het lassen gemakkelijker en efficiënter maken.

Het assortiment van Weldkar is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel professionele lassers als doe-het-zelvers. De producten zijn van hoge kwaliteit, betrouwbaar en duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik in verschillende industriële omgevingen.

Historie Weldkar

Weldkar is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1986. Het begon als een klein familiebedrijf en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de lasindustrie. Het bedrijf is gevestigd in Bunschoten en heeft een sterke aanwezigheid in zowel de nationale als internationale markt.

Het verhaal van Weldkar begon met de visie van de oprichter, die een passie had voor las- en snijtechnologie en de wens had om hoogwaardige lasapparatuur toegankelijk te maken voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Met deze visie begon het bedrijf met de verkoop van lasmachines en lasaccessoires.

In de beginjaren richtte Weldkar zich voornamelijk op de Nederlandse markt. Het bedrijf had al snel succes en groeide gestaag. Het assortiment werd uitgebreid en er werden nieuwe producten geïntroduceerd om te voldoen aan de groeiende vraag van klanten.

In de loop der jaren heeft Weldkar zich gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige las- en snijapparatuur die voldoet aan de behoeften van de industrie. Ze hebben voortdurend geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve technologieën en functies te integreren in hun producten. Dit heeft geresulteerd in geavanceerde lasmachines en accessoires die de productiviteit, precisie en betrouwbaarheid verbeteren.

Naast het uitbreiden van hun productassortiment heeft Weldkar ook een sterke focus op klantenservice en technische ondersteuning. Ze begrijpen het belang van het bieden van uitstekende ondersteuning aan klanten en werken nauw samen met distributeurs en servicecentra om ervoor te zorgen dat klanten de juiste producten en ondersteuning krijgen.