fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Bosch Bosch

Filters

Bosch is een wereldwijd bekend merk op het gebied van technologie en innovatie. Bosch streeft ernaar om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen door middel van slimme oplossingen. Bosch maakt gebruik van de laatste technologieën en trends om kwaliteitsapparatuur te produceren die het leven gemakkelijker, comfortabeler, efficiënter en plezieriger maken. Bosch Home is onderdeel hiervan, waardoor Bosch thuisproducten en apparatuur aanbiedt waarmee mensen hun woning kunnen verbeteren. Bosch Home biedt producten die zijn ontworpen om eenvoudig te installeren, veilig te gebruiken en energie-efficiënt te zijn. Bosch' thuisproducten geven mensen meer controle over hun huis en helpen hen de dagelijkse taken gemakkelijker uit te voeren.

Bosch gereedschap

Bosch biedt tevens een groot scala aan gereedschappen aan voor zowel professionele als doe-het-zelf klussers. Het assortiment bestaat uit onder andere boormachines, cirkelzagen, haakse slijpers, schuurmachines, multitools en decoupeerzagen. Een van de belangrijkste kenmerken van Bosch gereedschap is de hoge kwaliteit. Het merk gebruikt alleen de beste materialen en technologieën om gereedschap te produceren dat duurzaam, betrouwbaar en veilig is. De gereedschappen van Bosch zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de gebruiker, of het nu gaat om de professionele klusser of de enthousiaste doe-het-zelver. Bosch heeft ook verschillende slimme gereedschappen op de markt gebracht, die zijn uitgerust met connectiviteitsopties, zoals Bluetooth en WiFi, en waarmee de gebruiker de tool kan bedienen en informatie kan bekijken via een smartphone of tablet.

Boormachines Bosch

Bosch heeft jarenlange ervaring in het produceren van boormachines en heeft zich steeds verder ontwikkeld om boormachines te produceren die voldoen aan de hoge eisen van de klant. Een van de belangrijkste kenmerken van de boormachines van Bosch is de technologie die gebruikt wordt in de productie ervan. Bosch maakt gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat hun boormachines duurzaam en betrouwbaar zijn. Ze gebruiken krachtige motoren die een hoge boorsnelheid en precisie mogelijk maken. Bosch heeft ook verschillende boormachines die geschikt zijn voor verschillende materialen, zoals hout, metaal en steen.

Daarnaast heeft Bosch ook een breed assortiment aan accu-boormachines, die vooral handig zijn voor gebruik op locaties waar geen elektriciteit beschikbaar is. De accu-boormachines van Bosch maken gebruik van de nieuwste Lithium-ion batterij technologie om een lange gebruiksduur te garanderen. Bovendien zijn de accu's van Bosch compatibel met verschillende andere Bosch-gereedschappen, wat betekent dat de gebruiker dezelfde accu kan gebruiken voor meerdere gereedschappen.

Zagen Bosch

Evenals bij de boormachines, maakt Bosch ook bij de zagen gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat de zagen betrouwbaar en duurzaam zijn. Het assortiment zagen van Bosch bestaat onder andere uit cirkelzagen, decoupeerzagen, reciprozagen en afkortzagen. Cirkelzagen zijn bedoeld voor het zagen van rechte lijnen in hout, metaal of kunststof. Daarentegen zijn decoupeerzagen bedoeld voor het zagen van gebogen lijnen, maar ook voor het maken van uitsparingen in materialen. Reciprozagen worden gebruikt voor het zagen van materialen die te groot zijn voor een decoupeerzaag. Bijvoorbeeld buizen, takken of stammen.

Slijpmachines Bosch

Het assortiment van Bosch bestaat uit ook voor een deel uit slijpmachines, onder andere geschikt voor slijpen, polijsten, ontroesten en afbramen. Bosch biedt verschillende efficiënte en betrouwbare slijpmachines, waaronder haakse slijpmachines, rechte slijpmachines en tafelslijpmachines. Haakse slijpmachines zijn ontworpen voor het slijpen van materialen in verschillende hoeken en voor het bewerken van oppervlakken in verschillende vormen. Bosch biedt een breed scala aan haakse slijpmachines, variërend van compacte en lichte modellen tot krachtige professionele slijpmachines met een vermogen tot wel 2.600 watt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten schijven, waaronder 115mm, 125mm, 150mm en 180mm. Met rechte slijpmachines kunnen materialen worden geslepen die zich in nauwe ruimtes bevinden. Tafelslijpmachines worden gebruikt voor het slijpen van kleine onderdelen en gereedschappen.