fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
38 resultaten
Sorteer op
Filters

DiBO is een bedrijf gevestigd in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland actief in de productie en verkoop van professionele reinigingsapparatuur. Het bedrijf produceert een breed scala aan apparatuur voor verschillende toepassingen, waaronder hogedrukreinigers, stofzuigers, veegmachines en schrobzuigmachines. Innovatieve producten, geavanceerde technologieën en hoge kwaliteitseisen zijn aspecten waar DiBO bekend om staat. Het bedrijf heeft een volledig eigen R&D-afdeling die zich richt op het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten. Het bedrijf richt zich op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in alle activiteiten en producten.

Producten met DiBO-kwaliteit

DiBo produceert reinigingsmachines en -systemen van DIBO-kwaliteit. De producten zijn ontwikkeld voor een lange levensduur bij intensief gebruik. Het bedrijf heeft een eigen R&D-afdeling en fabriceert al ruim 40 jaar alle producten zelf, waardoor het een betrouwbaar merk is. Het advies van de experts van DiBO begeleidt klanten van A tot Z bij de aankoop en het gebruik van de producten.

De hogedrukreinigers van het merk zij van hoge kwaliteit en hebben ongekende prestaties in alle mogelijke weersomstandigheden. De radiaalpompen die in deze hoge drukreinigers wordt gebruikt, dragen bij aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van de machines. Bovendien zijn de machines oerdegelijk en zijn alleen duurzame materialen, zoals RVV, gebruikt tijdens de productie. DiBO is zich dan ook bewust van de verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu en produceert daarom met een zo laag mogelijke uitstoot en een zo hoog mogelijk rendement.

Het bedrijfsmoto #CleanGREEN wordt krachtig bijgestaan door de kenmerkende groene kleur van het bedrijf. Voor DiBO symboliseert groen met de milieubewuste en energiezuinige manier waarop DiBO is ontwikkelt, produceert, onderneemt en steeds de nieuwste technologieën toepast op de reinigingsmachines, met een hard voor natuur én mens.

Stofzuigers en stofwaterzuigers DiBO

Door DiBo wordt een breed scala aan professionele stofzuigers en stofwaterzuigers aangeboden voor verschillende toepassingen en omgevingen. De stofzuigers van DiBO zijn krachtig, betrouwbaar en ontworpen om snel en efficiënt grote hoeveelheden vuil, stof en afval op te zuigen. De zuigers zijn uitgerust met krachtige motoren van hoogwaardige filtersystemen die ervoor zorgen dat het vuil effectief wordt opgevangen en vastgehouden.

De stofwaterzuigers van DiBO zijn speciaal ontworpen om zwel droog als nat vuil op te zuigen. Hierdoor zijn ze perfect voor het reinigen van vloeren, tapijten en andere oppervlakken. De zuigers zijn uitgerust met krachtige pompen en reservoirs die grote hoeveelheden water kunnen opvangen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in vochtige omgevingen zoals werkplaatsen en magazijnen.

De stofzuigers en waterstofzuigers van DiBO zijn gebouwd met duurzame en robuuste materialen, waaronder roestvrij staal. Hierdoor zijn de zuigers bestand tegen zware omstandigheden en langdurig gebruik. Ook zijn ze voorzien van gebruiksvriendelijke bedieningspanelen. Het ergonomische ontwerp maakt ze makkelijk in gebruik.

Historie DiBO

In 1978 werd de merknaam DiBO opgericht, waaronder Christ van den Borne begon met de eigen productie van koudwater hogedrukreinigers. Hiervoor werd er ook een fabriek opgericht, waar vijf werknemers te werken kwamen. In 1980 begon het bedrijf ook met de ontwikkeling van warmwater hogedrukreinigers en werd het bedrijfsoppervlakte flink uitgebreid.

Vanaf de jaren 90 begon DiBO met het opzetten van eigen verkoops- en service filialen verspreid in Nederland en België. Elk van de filialen kreeg zijn eigen specialisme, zo was DiBO Nieuw-Vennep (NL) verantwoordelijk voor de mobiele hogedrukunits op trailer voor de schoonmaak industrie. Met de uitbreiding van het aantal filialen, groeide tevens het bedrijfsoppervlakte en het aantal medewerkers. In het begin van deze eeuw werd dan ook de exportafdeling van DiBO opgestart welke met veel succes de hogedrukreinigers van het merk verdeelt in Europa, maar ook andere continenten zoals Australië, Azië en Afrika.

Het jaar 2008 is een zeer vernieuwend jaar geweest, met name voor de koud- en warmwaterhogedrukreinigers, met daarbij het oog op een groenere toekomst. Zo werden de hogedrukreinigers volledig vernieuwd en werden de nieuwste technologieën toegepast op de producten.

Tot en met vandaag de dag heeft DiBO nog vele nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt en is het bedrijf blijven innoveren. Er kwam steeds meer aandacht voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen en ook bleef het bedrijf alsmaar groeien.