fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

2 koloms hefbrug 2 koloms hefbrug

Filters

Een 2 koloms hefbrug Falco kan in veel gevallen goed van pas komen. Vooral als je hier op de juiste manier gebruik van maakt, is het mogelijk om er een groot voordeel uit te halen. In een garage is het bijna niet te missen om een 2 koloms hefbrug te hebben. Als je gemakkelijk met een voertuig aan de slag wilt gaan als monteur, is dit ideaal.

Het heffen van een voertuig kun je natuurlijk niet zelf. Daarom is het belangrijk om hier een hefbrug voor te hebben. Een 2 koloms hefbrug Falco kan hier goed bij helpen. Het zijn hoogwaardige hefbruggen waar je veel kwaliteit van kunt verwachten. Hierbij is het wel belangrijk om te kiezen voor de juiste optie.

Wat is een 2 koloms hefbrug Falco?

Het is als eerste handig om te weten wat een 2 koloms hefbrug Falco precies is. Dit kan soms lastig zijn om te weten. Het is een speciale hefbrug die het mogelijk maakt om zware voertuigen, zoals auto’s de lucht in te heffen. Hierdoor is het voor de monteur mogelijk om onder de auto aan de slag te gaan. In veel gevallen kan dit erg belangrijk zijn om te doen. Ook als er wat aan de wielen gedaan moet worden, is het ideaal om een 2 koloms hefbrug Falco te hebben. Op die manier kan het snel en veilig gedaan worden.

Een 2 koloms hefbrug Falco heeft, zoals de naam al suggereert, twee kolommen waarmee de hefbrug omhoog en weer naar beneden gehaald kan worden. Er zijn ook hefbruggen met 4 kolommen, maar deze zijn minder populair aangezien deze duurder zijn en veel meer ruimte innemen. Voor het afnemen van een APK is het wel verplicht om een 4 koloms hefbrug te hebben. Als je dit wilt doen, is een 2 koloms hefbrug Falco niet voldoende.

Waar op letten bij een 2 koloms hefbrug Falco?

Als je een 2 koloms hefbrug Falco wilt kopen, is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Het belangrijkste waar je op moet letten, is het gewicht dat de hefbrug aankan. De ene hefbrug kan meer gewicht aan dan de andere. Afhankelijk van de voertuigen die je wilt heffen, is het belangrijk om een gewicht te kiezen. Voor zwaardere voertuigen heb je een krachtigere hefbrug nodig.

Daarnaast is het handig om te kijken naar de veiligheid. Tegenwoordig hebben alle hefbruggen wel veiligheidsmaatregelen, maar je kunt er beter helemaal zeker van zijn. Het is altijd belangrijk om een systeem te hebben dat ervoor zorgt dat, ook al valt de stroom uit, dat het voertuig nog steeds op dezelfde hoogte blijft. Dit voorkomt problemen en ongelukken met de hefbruggen.

Voor- en nadelen van de 2 koloms hefbrug Falco

Als je een 2 koloms hefbrug Falco wilt kopen, is het wel handig om te weten wat de voor- en de nadelen hiervan zijn. Een hefbrug maakt het een stuk makkelijker om aan voertuigen te sleutelen. Het prettige aan een 2 koloms hefbrug is dat deze een heel stuk compacter zijn. Hierdoor nemen ze minder ruimte in en ze kosten ook nog eens minder dan een 4 koloms hefbrug. Daarnaast heb je veel meer zicht op de onderkant van het voertuig doordat er geen brede rijplaten gebruikt worden.

Ook zijn er een aantal kleine nadelen. Zo is het een stuk lastiger om in de auto te kruipen als de auto geheven is. Er zit dan een kolom in de weg. Daarnaast staat de auto net iets minder stabiel, waardoor je iets voorzichtiger moet werken. Voor de rest zijn er eigenlijk geen nadelen. Daarom kan een 2 koloms hefbrug Falco een goede optie zijn.