fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

GYS GYS

20 resultaten
Sorteer op
Filters

GYS is een merk dat gespecialiseerd is in de productie van las- en laadapparatuur voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Het bedrijf is opgericht in 1964 en heeft zijn hoofdkantoor in Laval, Frankrijk. GYS staat bekend om zijn hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve ontwerpen. Het merk heeft verschillende patenten op de producten en heeft diverse onderscheidingen gewonnen voor technologische innovaties.

GYS biedt een breed scala aan producten, waaronder MIG/MAG-lasapparaten, TIG-lasapparaten, MMA-lasapparaten, plasmasnijders, acculaders en startboosters. Deze producten worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals lassen, snijden, solderen en het opladen van accu's. Het merk heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs en verkooppunten, waardoor het merk beschikbaar is in meer dan 100 landen. Het bedrijf is sterk gericht op klantenservice en biedt uitgebreide ondersteuning aan klanten, waaronder technische ondersteuning en reparatieservices.

Elektroden GYS

GYS biedt een breed scala aan elektroden voor verschillende lasprocessen, waaronder MMA-lasprocessen. De elektroden van GYS zijn ontworpen om optimale prestaties en betrouwbaarheid te leveren bij het lassen van verschillende materialen, waaronder staal, roestvrij staal en gietijzer. De elektroden staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan internationale normen en certificeringen. Bovendien zijn de elektroden van GYS verpakt in hermetisch afgesloten verpakkingen om de kwaliteit en prestaties te behouden.

GYS biedt ook elektroden die geschikt zijn voor speciale toepassingen, zoals het lassen van gegalvaniseerd staal en het lassen van dikwandige materialen. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan elektroden om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen en biedt technische ondersteuning en advies bij het selecteren van de juiste elektrode voor een specifieke toepassing.

Omvormer GYS

Naast elektroden biedt GYS ook een breed scala aan omvormers voor verschillende lasprocessen aan. De omvormers zijn ontworpen om optimale prestaties en betrouwbaarheid te leveren bij het lassen van verschillende materialen, zoals (roestvrij) staal en aluminium. De omvormers van GYS zijn compact en lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijk te transporteren en op te slaan zijn. Ze zijn voorzien van de nieuwste technologieën en functies, zoals digitale displays, lasstroomregeling, automatische instellingen en pulsfuncties.

GYS biedt tevens omvormers met meerdere lasprocessen, waardoor ze veelzijdig en geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Zo biedt GYS bijvoorbeeld omvormers met zowel MIG/MAG- als TIG-lasprocessen. Hierdoor kunnen gebruikers schakelen tussen de twee processen zodat een apart lasapparaat te hoeven kopen. GYS heeft ook omvormers met geavanceerde functies, zoals de mogelijkheid om draadloos te verbinden met smartphones en tablets voor het regelen van de lasparamateres en het op afstand monitoren van de lasprestaties. Dit maakt het lassen gemakkelijker en efficiënter dan ooit tevoren.

De omvormers van GYS staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan internationale normen en certificeringen. Bovendien biedt GYS uitgebreid technische ondersteuning en advies bij het selecteren van de juiste omvormer voor een specifieke toepassingen.

Historie GYS

GYS is opgericht in 1964 door Guy Yves Szpira in Laval, Frankrijk. Het bedrijf begon als een klein familiebedrijf dat zich richtte op de productie van lasapparatuur en transformators voor industrieel gebruik.

In de jaren '70 breidde GYS zijn product portfolio uit met de introductie van lasapparatuur voor het lassen van aluminium. In de jaren '80 en '90 groeide het bedrijf uit tot een belangrijke speler op de Europese markt voor las- en laadapparatuur. GYS ontwikkelde en patenteerde verschillende technologieën en ontwerpen, waardoor het een van de meest innovatieve bedrijven in de branche werd.

In de jaren 2000 richtte GYS zich op het ontwikkelen van lasapparatuur met geavanceerde functies, zoals omvormers met meerdere lasprocessen en digitale displays. Het bedrijf breidde ook uit naar nieuwe markten en opende verkooppunten over de hele wereld.

Tegenwoordig is GYS een wereldwijd opererend bedrijf met meer dan 600 werknemers en een omzet van meer dan 100 miljoen euro. Het bedrijf blijft zich richten op innovatie en het ontwikkelen van hoogwaardige las- en laadapparatuur om aan de behoeften van klanten over de hele wereld te voldoen.