fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Holzkraft Holzkraft

Filters

HOLZKRAFT is een Duits merk dat gespecialiseerd is in houtbewerkingsmachines en gereedschappen. Het bedrijf werd opgericht in 1983 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hoogwaardige houtbewerkingsmachines voor professionals en hobbyisten.

Het assortiment van HOLZKRAFT omvat onder meer zaagmachines, frezen, schaafmachines, boormachines, schuurmachines en draaibanken. De producten van HOLZKRAFT worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en technologie en investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de kwaliteit van hun producten te verbeteren. HOLZKRAFT heeft ook een uitstekende reputatie op het gebied van klantenservice en biedt uitgebreide ondersteuning en advies aan klanten.

Lintzaag HOLZKRAFT

HOLZKRAFT biedt een breed scala aan lintzaagbladen voor houtbewerking, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en materialen. De lintzaagbladen van HOLZKRAFT zijn gemaakt van hoogwaardig staal en hebben tanden die zijn gehard en getemperd voor een langere levensduur en snellere zaagsnelheid.

De lintzaagbladen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en tandvormen, afhankelijk van het type snede dat moet worden gemaakt en het materiaal dat wordt gezaagd. Voor het zagen van rechte lijnen worden vaak lintzaagbladen met reguliere tanden gebruikt, terwijl voor het zagen van gebogen lijnen of harde materialen lintzaagbladen met een fijne tand of een speciale geometrie worden gebruikt.

HOLZKRAFT biedt ook lintzaagbladen met een speciale coating, zoals een teflon of hard verchroomde coating, die de levensduur van het blad verlengen en zorgen voor een betere zaagkwaliteit.

Het is belangrijk om het juiste lintzaagblad te kiezen voor de taak die moet worden uitgevoerd en om het lintzaagblad regelmatig te controleren en te vervangen indien nodig om de beste zaagresultaten te behalen.

Historie HOLZKRAFT

HOLZKRAFT werd opgericht in 1983 in het Duitse Rietberg. Het bedrijf begon als een kleine onderneming en richtte zich in eerste instantie op het ontwikkelen en produceren van houtbewerkingsmachines voor de lokale markt.

In de jaren ‘90 begon HOLZKRAFT zijn productie uit te breiden en breidde het zijn aanbod uit met een breed scala aan houtbewerkingsmachines en gereedschappen. In 1998 werd het bedrijf overgenomen door SCM Group, een van 's werelds toonaangevende producenten van houtbewerkingsmachines.

Na de overname door SCM Group werd HOLZKRAFT verder uitgebreid en begon het zijn producten over de hele wereld te exporteren. Het bedrijf investeerde in nieuwe technologieën en ontwikkelde innovatieve producten die voldeden aan de eisen van de steeds veranderende markt.

Vandaag de dag is HOLZKRAFT een toonaangevende leverancier van houtbewerkingsmachines en gereedschappen in Europa en heeft het een sterke aanwezigheid in Noord-Amerika en andere delen van de wereld. Het bedrijf blijft zich inzetten voor innovatie en kwaliteit en biedt uitgebreide ondersteuning en advies aan zijn klanten.

Zaagtafel HOLZKRAFT

HOLZKRAFT biedt zaagtafels voor verschillende toepassingen, waaronder stationaire en mobiele modellen. De zaagtafels zijn ontworpen om nauwkeurige en veilige zaagsnedes te maken in hout, kunststof, metaal en andere materialen.

De zaagtafels van HOLZKRAFT zijn uitgerust met verstelbare tafels en geleiderails, die zorgen voor nauwkeurige en consistente sneden. Veel modellen hebben ook een kantelbare zaagkop of zaagblad, waarmee de gebruiker de zaaghoek kan instellen voor het maken van schuine sneden.

Veiligheid is een belangrijk aandachtspunt bij de ontwikkeling van zaagtafels, en daarom zijn de zaagtafels van HOLZKRAFT uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals noodstopschakelaars, veiligheidskapjes en beschermplaten om de gebruiker te beschermen tijdens het zagen.

Over het algemeen staan de zaagtafels van HOLZKRAFT bekend om hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en precisie, waardoor ze een populaire keuze zijn voor professionele gebruikers en hobbyisten.