fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
2 resultaten
Sorteer op
Filters

Metabo is een Duits bedrijf dat is opgericht in 1924 en zich richt op de productie van professionele elektrische gereedschappen en accessoires. Het merk is bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid van producten. Metabo streeft ernaar om producten te produceren die lang meegaan en milieuvriendelijk zijn.

Het bedrijf heeft verschillende innovaties op zijn naam staan, zoals de ontwikkeling van de eerste klopboormachine in 1932 en de introductie van de eerste accu-schroefboormachine in 1986. Het bedrijf is ook een pionier op het gebied van borstelloze motoren, waarmee gereedschap efficiënter en duurzamer wordt.

Metabo biedt een breed scala aan producten, waaronder boormachines, haakse slijpmachines, zaagmachines, schuurmachines en stofzuigers. Het bedrijf heeft ook een uitgebreid assortiment aan accessoires en reserveonderdelen voor hun producten.

Lijmpistool Metabo

Het lijmpistool van Metabo, ook wel bekend als de KSA 18 LTX, is een handige tool voor het snel en gemakkelijk verlijmen van materialen. Het is een draadloos apparaat dat werkt op een 18V Li-ion accu en is ontworpen voor zowel professionele als doe-het-zelf toepassingen.

Het lijmpistool is voorzien van een verwarmingselement dat snel opwarmt en een temperatuurbereik heeft tussen 170 en 230 graden Celsius. Hierdoor is het geschikt voor verschillende soorten lijm, waaronder lijmsticks met een diameter van 11 mm. Het apparaat heeft een capaciteit van maximaal 20 lijmsticks per uur.

Het lijmpistool is ergonomisch ontworpen met een comfortabele grip en een lichtgewicht constructie van slechts 1,2 kg. Het heeft een handige led-indicator die aangeeft wanneer het apparaat is ingeschakeld en wanneer de accu moet worden opgeladen. De accu heeft een lange levensduur en kan binnen 30 minuten volledig worden opgeladen met de meegeleverde snellader.

Kortom, het lijmpistool van Metabo is een handige en betrouwbare tool voor het snel en gemakkelijk verlijmen van materialen. Het is draadloos, lichtgewicht en heeft een lange levensduur van de accu, waardoor het ideaal is voor zowel professionele als doe-het-zelf toepassingen.

Historie Metbao

Metabo is een Duits bedrijf dat in 1924 werd opgericht door Albrecht Schnizler. Het bedrijf begon als een kleine fabrikant van elektrische motoren en breidde al snel uit naar de productie van handgereedschap. In de jaren '60 en '70 breidde Metabo zijn assortiment uit met elektrisch gereedschap voor de bouwsector.

In de loop der jaren heeft Metabo talloze innovaties geïntroduceerd op het gebied van elektrisch gereedschap. Zo was Metabo in 1957 de eerste fabrikant ter wereld die een elektrische boormachine met een elektronische snelheidsregeling produceerde. Ook was Metabo in 1969 de eerste fabrikant die een haakse slijper met een veiligheidsschakelaar introduceerde.

Vandaag de dag is Metabo een van de meest toonaangevende fabrikanten van elektrisch gereedschap en accessoires ter wereld. Het bedrijf heeft vestigingen in meer dan 100 landen en heeft een uitgebreid assortiment van meer dan 2.000 producten, waaronder boormachines, slijpmachines, zaagmachines, schuurmachines en accu-gereedschap. Metabo staat bekend om zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van zijn producten.