fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Metallkraft Metallkraft

Filters

Metallkraft is een Duits merk dat gespecialiseerd is in de productie van professionele metaalbewerkingsmachines. Het bedrijf werd opgericht in 1982 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de metaalbewerkingsindustrie. Metallkraft biedt een breed scala aan producten, waaronder draaibanken, freesmachines, zaagmachines, slijpmachines en buigmachines, die geschikt zijn voor verschillende soorten metaalbewerking. Het merk richt zich op kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie, en streeft ernaar om de meest geavanceerde en innovatieve oplossingen te bieden voor metaalbewerkingsuitdagingen.

Historie Metallkraft

Metallkraft begon als een klein familiebedrijf in het Zuid-Duitse dorpje Mühlacker, opgericht in 1982 door Kilian Stürmer. Al snel groeide het bedrijf en breidde het zijn assortiment uit met een brede selectie van producten, waaronder machines voor metaalbewerking, houtbewerking en algemene werkplaatsbenodigdheden. Het bedrijf richtte zich vooral op de Duitse en Europese markt, maar breidde later uit naar de wereldwijde markt.

In de loop der jaren heeft Metallkraft zich bewezen als een innovatief bedrijf met hoogwaardige en betrouwbare producten, die voldoen aan de behoeften van de klant en de markt. Het bedrijf heeft diverse patenten op zijn naam staan en investeert constant in onderzoek en ontwikkeling om de technologie en functionaliteit van zijn producten te verbeteren.

Vandaag de dag is Metallkraft een internationaal opererend bedrijf met vestigingen in Europa en Azië, en een wereldwijd distributienetwerk. Het bedrijf streeft ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor zijn klanten, en biedt hen een uitstekende service en ondersteuning, evenals hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties.  

Afkortzaag Metallkraft

Metallkraft biedt een verscheidenheid aan afkortzagen voor het zagen van verschillende materialen zoals metaal, kunststof en hout. Afkortzagen zijn ontworpen om nauwkeurige en snelle zaagsnedes te maken in verschillende hoeken. Ze zijn ideaal voor het zagen van buizen, staven en profielen met precisie en efficiëntie.

De afkortzagen van Metallkraft zijn ontworpen met gebruiksgemak en veiligheid in gedachten. Ze zijn uitgerust met verschillende functies zoals een zaagbladbeveiliging en veiligheidsvergrendeling om te voorkomen dat het zaagblad per ongeluk start.

Bovendien zijn de afkortzagen van Metallkraft gebouwd om lang mee te gaan en te voldoen aan de eisen van industriële omgevingen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn uitgerust met krachtige motoren om een snelle en efficiënte zaagsnede te garanderen.

Cirkelzaagblad Metallkraft

Het TCT cirkelzaagblad staal van Metallkraft is ontworpen om snel en nauwkeurig door verschillende soorten staal te zagen. Het zaagblad is gemaakt van gehard en getemperd hoogwaardig staal, wat zorgt voor een lange levensduur en een uitstekende snijprestatie. Het blad is voorzien van speciale wolfraamcarbide-tanden die extra duurzaam zijn en lang scherp blijven. Het TCT cirkelzaagblad staal is verkrijgbaar in verschillende diameters en tandconfiguraties, zodat het perfect kan worden afgestemd op de specifieke zaagtoepassing. Het zaagblad is geschikt voor zowel handmatige als geautomatiseerde zaagmachines en kan worden gebruikt voor het zagen van massieve staven, buizen en profielen van verschillende maten en diktes. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en prestaties van het TCT cirkelzaagblad staal is het een populaire keuze bij professionals in de metaalbewerkingsindustrie.