fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
Filters

Omega is een toonaangevend merk in de sector van het hijsen en heffen van zware lasten. Het bedrijf werd opgericht in 1987 en heeft zijn hoofdkantoor in Bristol, Verenigd Koninkrijk. Omega is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare hijs- en hefmiddelen voor een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën.

Omega biedt een uitgebreid assortiment aan hef- en hijsapparatuur, waaronder hydraulische krikken, vijzels, heftafels, takels, lieren, kabeltrekkers en hijstraversen. Het bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid, en zijn producten worden wereldwijd gebruikt door professionals in de industrie.

Naast zijn uitgebreide productassortiment, biedt Omega ook op maat gemaakte oplossingen voor specifieke toepassingen. Het bedrijf heeft een team van experts in huis die klanten kunnen adviseren over de beste hef- en hijsoplossingen voor hun specifieke behoeften.

Omega heeft een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van hef- en hijsapparatuur en biedt ook uitstekende klantenservice en technische ondersteuning. Het bedrijf blijft zich richten op innovatie en het ontwikkelen van nieuwe producten en oplossingen om te voldoen aan de veranderende behoeften van de industrie en zijn klanten.

Assortiment Omega

Omega biedt een breed assortiment aan hijs- en hefmiddelen voor verschillende toepassingen en industrieën. Hieronder volgt een overzicht van enkele producten die door Omega worden aangeboden:

  • Potkrik: een potkrik is een hydraulische krik die ontworpen is om voertuigen op te tillen voor onderhoud of reparatie. Omega biedt verschillende soorten potkrikken, met verschillende hefvermogens en hefhoogtes, zodat je de juiste krik kunt kiezen voor je specifieke behoeften.
  • Assteunenset: een assteunenset wordt gebruikt om voertuigen te ondersteunen tijdens het werk. De assteunen worden onder de as van het voertuig geplaatst en zijn ontworpen om het gewicht van het voertuig te dragen terwijl het opgetild is met een krik. Ook hier biedt Omega verschillende soorten assteunen met verschillende gewichtscapaciteiten.
  • Garagekrik: een garagekrik is een zware hydraulische krik die gebruikt wordt om voertuigen op te tillen voor reparatie of onderhoud. Omega biedt garagekrikken in verschillende maten en capaciteiten, zodat je de juiste krik kunt kiezen voor je specifieke behoeften.
  • Luchthydraulische krik: een luchthydraulische krik is een krachtige krik die wordt aangedreven door perslucht. Dit type krik is vooral handig in een drukke garage of werkplaats, omdat hij snel en gemakkelijk kan worden bediend. Omega biedt luchthydraulische krikken met verschillende hefvermogens en hefhoogtes.

Naast deze producten biedt Omega ook andere hef- en hijsapparatuur, zoals vijzels, heftafels, takels, lieren en hijstraversen. Het bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, en is een populaire keuze voor professionals in de industrie.

Historie Omega

Omega Lift Equipment is een Amerikaans bedrijf dat is opgericht in 1968 en zich richt op het ontwerpen, produceren en distribueren van hydraulische krikken, kriksteunen en andere hijssystemen voor de auto- en truckindustrie. Het bedrijf begon als een klein familiebedrijf en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hijs- en hefapparatuur in de Verenigde Staten en daarbuiten.

In de jaren '70 introduceerde Omega Lift Equipment een innovatieve hydraulische krik, die destijds een revolutie betekende in de automotive industrie. Sindsdien heeft het bedrijf haar assortiment voortdurend uitgebreid met nieuwe producten en technologieën, waaronder luchthydraulische krikken, potkrikken en assteunen. Het bedrijf heeft ook verschillende patenten en onderscheidingen ontvangen voor hun innovatieve ontwerpen.

Vandaag de dag heeft Omega Lift Equipment een wereldwijd netwerk van distributeurs en verkoopt het bedrijf zijn producten aan klanten in meer dan 60 landen. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige hijs- en hefapparatuur en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de auto- en truckindustrie.

Duurzaamheid Omega

Omega Lift Equipment heeft als bedrijf een sterke toewijding aan duurzaamheid en milieubescherming. Het bedrijf werkt continu aan het verbeteren van haar productieprocessen en het verminderen van haar ecologische voetafdruk. Zo hebben ze bijvoorbeeld geïnvesteerd in energiezuinige productiemachines en zonnepanelen op hun fabrieksgebouwen geïnstalleerd.

Daarnaast heeft Omega Lift Equipment een toewijding aan het ontwerpen en produceren van duurzame producten. Het bedrijf gebruikt materialen van hoge kwaliteit en hanteert strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat hun producten lang meegaan en weinig onderhoud vereisen. Dit vermindert niet alleen de noodzaak voor frequente vervanging, maar vermindert ook de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd.

Bovendien voldoen de producten van Omega Lift Equipment aan verschillende veiligheids- en milieuvoorschriften, zoals de ISO 9001- en ISO 14001-normen. Het bedrijf streeft ernaar om haar producten zo duurzaam mogelijk te maken, terwijl het tegelijkertijd de hoogste kwaliteit en prestaties biedt aan haar klanten.