fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
Filters

Het merk Sonic is een bekend merk dat gespecialiseerd is in gereedschap en equipment voor de automotive-industrie en professionele werkplaatsen. Het merk biedt een breed scala aan producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van monteurs, technici en professionals die werkzaam zijn in de auto-industrie.

Sonic staat bekend om zijn hoogwaardige gereedschappen, opbergoplossingen en equipment. Ze leveren een uitgebreid assortiment aan handgereedschappen, zoals sleutels, tangen, schroevendraaiers en dopsleutels. Daarnaast bieden ze ook luchtgereedschap, elektrisch gereedschap en diagnoseapparatuur voor voertuigen.

Naast gereedschap produceert Sonic ook hoogwaardige werkplaatsinrichting, zoals gereedschapswagens, werkbanken en opbergkasten. Deze opbergoplossingen zijn ontworpen om de werkplaats efficiënt en georganiseerd te houden, waardoor monteurs gemakkelijk toegang hebben tot hun gereedschap en materialen.

Wat Sonic onderscheidt, is hun focus op kwaliteit en duurzaamheid. Ze streven naar het leveren van gereedschap en equipment dat lang meegaat en bestand is tegen de zware omstandigheden van de werkplaats. Ze maken gebruik van hoogwaardige materialen en voeren strenge kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat hun producten aan hoge normen voldoen.

Sonic heeft een sterke reputatie opgebouwd in de automotive-industrie en wordt wereldwijd erkend door professionals en werkplaatsen. Ze blijven innoveren en ontwikkelen nieuwe producten om te voldoen aan de veranderende behoeften van de industrie.

Assortiment Sonic

Het assortiment van Sonic omvat een breed scala aan gereedschappen en equipment voor de automotive-industrie en professionele werkplaatsen. Hier is een overzicht van enkele producten in hun assortiment:

  • Schroevendraaiers: Sonic biedt diverse schroevendraaiersets met verschillende maten en typen schroevendraaiers. Deze sets zijn ontworpen voor precisiewerk en algemeen gebruik en zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen voor duurzaamheid.
  • Sleutelsets: Sonic produceert sleutelsets, waaronder zowel inbussleutels als ringsleutels. Deze sets bevatten verschillende maten sleutels en bieden een brede toepasbaarheid voor diverse montagewerkzaamheden.
  • Gereedschapskoffers: Sonic levert robuuste en duurzame gereedschapskoffers om gereedschap veilig op te bergen en te vervoeren. Deze koffers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties en bieden bescherming en organisatie voor gereedschap.
  • Gereedschapswagens: Sonic biedt gereedschapswagens met meerdere laden en opbergvakken. Deze wagens zijn ideaal voor het organiseren van gereedschap en het gemakkelijk verplaatsen ervan binnen de werkplaats. Ze zijn stevig gebouwd en bieden voldoende ruimte voor gereedschap van verschillende formaten.
  • Werkplaatssystemen: Sonic levert ook werkplaatssystemen, waaronder werkbanken, opbergkasten en wandpanelen met haken en opbergbakken. Deze systemen zijn ontworpen om een georganiseerde werkplek te creëren en gereedschap binnen handbereik te houden.

Het assortiment van Sonic is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals in de automotive-industrie en werkplaatsomgevingen. Ze streven naar kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak in al hun producten.

Duurzaam ondernemen Sonic

Sonic heeft een sterke focus op duurzaam ondernemen en streeft ernaar om milieuvriendelijke en verantwoorde praktijken te implementeren in hun bedrijfsactiviteiten. Enkele aspecten van het duurzame ondernemingsbeleid van Sonic zijn:

  • Milieubewustzijn: Sonic erkent de impact van haar activiteiten op het milieu en streeft naar het minimaliseren van negatieve milieueffecten. Ze werken aan het verminderen van afvalproductie, energieverbruik en het gebruik van schadelijke stoffen in hun productieprocessen.
  • Kwaliteit en duurzaamheid van producten: Sonic hecht waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van haar producten. Ze streven ernaar om gereedschappen en equipment te produceren die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Dit draagt bij aan het verminderen van afval door verminderde behoefte aan vervanging.
  • Veiligheid en arbeidsomstandigheden: Sonic zet zich in voor de veiligheid en welzijn van haar medewerkers. Ze zorgen voor een veilige werkomgeving en streven naar goede arbeidsomstandigheden en eerlijke behandeling van werknemers.
  • Maatschappelijke betrokkenheid: Sonic toont ook betrokkenheid bij de gemeenschappen waarin ze actief zijn. Ze ondersteunen lokale initiatieven en dragen bij aan sociale projecten die de levenskwaliteit verbeteren.