fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Polijstpasta

Filters

Polijstpasta

Voor het bewerken van onder andere metaal kan het gebruiken van een polijstmachine veel uitkomst bieden. Bij Kippers Rijssen voorzien wij je graag van een bijbehorend polijstmiddel, zoals polijstpasta. Hiermee realiseer je een perfect eindresultaat. Wij vertellen graag meer over het nut van polijsten en onze uitgebreide collectie polijstmiddelen.

Wat is polijsten?

Het kan nodig zijn om het oppervlak van een materiaal gladder te maken. Bijvoorbeeld wanneer er oneffenheden of beschadigingen aanwezig zijn. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een bewerkingstechniek genaamd polijsten. Hierbij wordt de ruwheid verwijderd, waarmee het oppervlak gladder en verdicht wordt. Er zijn verschillende materialen die gepolijst kunnen worden, voornamelijk binnen de metaalbewerking. Ook andere materialen lonen zich om gepolijst te worden: denk in dat geval aan spiegels, steen of zelfs hout. Veel particulieren en bedrijven beschikken ieder over hun eigen redenen om hun materiaal te polijsten. Als esthetische reden kun je materiaal glad maken, om zo de waarde te laten stijgen. Een mechanische reden kan zijn om wrijving van onderdelen te voorkomen. Om een materiaal zo lang mogelijk goed te houden, kun je ervoor kiezen om deze te polijsten. Hierdoor verklein je de kans op roest.

Wat zijn polijstmiddelen?

Om te kunnen polijsten, moet je ten eerste beschikken over een polijstmachine. Door de draaiende beweging van een polijstmachine worden beschadigingen en oneffenheden weggewerkt. Hiervoor heb je echter ook een polijstmiddel nodig, om het beoogde resultaat daadwerkelijk te behalen. Een polijstmiddel wordt van tevoren aangebracht op het te polijsten oppervlak. In veel gevallen maakt men gebruik van polijstpasta. Dit poestmiddel wordt middels een zachte doek of spons aangebracht op het oppervlak. Hierna wordt een polijstmachine gebruikt, tot er een aanslag zichtbaar is. Hierna hoef je enkel het oppervlak nog op te poetsen en reinigen, waarna er een hoogglans effect ontstaat.

Ons aanbod polijstpasta

Bij Kippers Rijssen zorgen wij ervoor dat jij eenvoudig en effectief jouw gewenste oppervlak kunt polijsten. Daarom beschikken wij over een breed aanbod polijstpasta. Wij lichten onze collectie graag toe:

·         Onze witte polijstpasta: een blok van 700 gram, geschikt voor het polijsten van edelmetalen en aluminium.

·         Onze super witte polijstpasta: een blok van 900 gram, geschikt voor het polijsten van koper en messing.

·         Onze witte Rhodius polijstpasta: een blok van 1000 gram, geschikt voor het polijsten van (roestvast) staal.

·         Onze blauwe polijstpasta: een blok van 800 gram, geschikt voor het polijsten van ieder gewenst materiaal.

·         Onze blauwe Rhodius polijstpasta: een blok van 1000 gram, geschikt voor het polijsten van ieder gewenst materiaal.

Voor een optimaal resultaat beschikt Kippers Rijssen ook over andere polijstmiddelen. Wij doelen hierbij op onze polijstschijven. Deze schijven kunnen eenvoudig bevestigd worden op een polijstmachine. Bij ons heb je een keuze uit harde en zachte polijstschijven. Een zachte polijstschijf is vooral bedoeld om een glanzend en effen oppervlak te creëren. Een harde polijstschijf kan het best gebruikt worden voor het wegwerken van diepe beschadigingen.

Polijstpasta en polijstmiddelen bestellen bij Kippers Rijssen

Bij Kippers Rijssen ben je aan het goede adres voor polijstpasta van goede kwaliteit. Onze polijstmiddelen zijn geschikt voor verschillende materialen, om een glanzend en glad oppervlak te creëren. Voor een optimaal resultaat kun je daarnaast ook jouw gewenste polijstschijf bij ons aanschaffen.

Voor zowel polijstpasta als polijstschijven kun je terecht op onze website. Via onze shop bestel je eenvoudig jouw gewenste polijstmiddel. Is deze op voorraad? Dan zul je deze al snel thuis kunnen verwachten. Als particulier of bedrijf ben je ook welkom in onze fysieke showroom in het oosten van ons land, waar onze polijstmiddelen in het echt te bewonderen zijn. Voor vragen of twijfels staat onze klantenservice paraat.

Meer categorieën: