fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Slijpmachines

Een machine waar geen enkele metaalbewerker zonder kan is een slijpmachine. Deze uiterst praktische en efficiënte machines nemen niet alleen werk uit Lees meer...

Een machine waar geen enkele metaalbewerker zonder kan is een slijpmachine. Deze uiterst praktische en efficiënte machines nemen niet alleen werk uit handen, maar dragen ook bij aan de kwaliteit van het eindresultaat. Natuurlijk heeft Kippers Rijssen voor u een groot aantal slijpmachines in het assortiment opgenomen. Benieuwd naar ons aanbod? Hier vind u het volledige assortiment zoals wij dit voor u hebben klaar gezet in onze webwinkel.

30 resultaten
Sorteer op
Filters

Werkbankslijpmachines

De slijpmachines uit ons assortiment zijn allemaal van het type werkbankslijper. De naam verraadt natuurlijk al het nodige over dit specifieke model. Het is dan ook een zeer compacte machine die u gemakkelijk op de werkbank plaatst. Uiteraard moet een slijpmachine dan wel stevig en stabiel staan, want wanneer dit niet het geval is, dan kan dit verregaande gevolgen hebben. Deze stevigheid en stabiliteit wordt geleverd door het gewicht van de machine, die vaak meer dan 15 kilo wegen.

Eenvoudige bediening en praktisch gemak

Slijpmachines zijn in de basis geen ingewikkelde machines te noemen. Maar, zoals voor elke machine natuurlijk geldt, staat of valt alles met degene die de machine bedient. Het bedieningsgemak van deze machines is groot. Bovendien wordt het actuele maatschappelijke thema van veilig werken niet uit het oog verloren. Zo is de start/stop knop goed toegankelijk en is deze in geval van nood snel en gemakkelijk in te drukken. Een ander punt met betrekking tot de veiligheid is dat elke slijpmachine is voorzien van regelbare oogbeschermingsglazen.

Kiezen voor MW Mach is kiezen voor kwaliteit

Kippers Rijssen neemt alleen artikelen in het assortiment op van fabrikanten/merken die bekend staan om hun uitstekende reputatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij hebben gekozen om de slijpmachines van het merk MW Mach op te nemen in ons assortiment. Bovendien staat dit merk bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Bekijk ons gehele assortiment metaalbewerking:

  • Meetsystemen
  • Taparmen
  • Metaaldraaibanken
  • Rollenbanen
  • Rolbokken
  • Zaagbladen
  • Klauwplaten
  • Polijstmachines

Slijpmachines kopen

Alle informatie die u nodig heeft om de voor u juiste slijpmachine aan te schaffen vind u in onze webwinkel. Klik, om bij deze info uit te komen, op de productfoto van het artikel dat uw interesse heeft weten te wekken. Bestel vervolgens direct in de webwinkel of neem contact op met onze klantenservice als u toch nog iets meer wilt weten over deze machines.

De types luchtgereedschap beschikbaar bij Kippers

Zoals u nu weet heeft Kippers dus een breed aanbod aan verschillende gereedschappen die werken door middel van pneumatiek. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: