fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Fabbri Fabbri

29 resultaten
Sorteer op
Filters

Fabbri is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van fietsdragers en accessoires voor auto’s en fietsen. Het bedrijf werd opgericht in 1946 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten voor fiets- en autoliefhebbers.

Bandendemonteermachines Fabbri

Een bandendemonteermachine is ontworpen om de oude band van de velg te verwijderen. Het is een krachtig apparaat dat wordt gebruikt om de zijwand van de band van de velg los te maken, waarna de band kan worden verwijderd. Het verwijderen van de band is een essentieel onderdeel van het vervangingsproces en kan met de hand moeilijk en tijdrovend zijn, vooral als de band stijf en moeilijk te verwijderen is.

De bandenmonteermachines van Fabbri zijn ontworpen met een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals staal en aluminium, en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik in een veeleisende omgeving. Bovendien zijn de machines ontworpen met het oog op de veiligheid van de gebruiker en voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen.

Het bedrijf biedt diverse soorten bandendemonteermachines aan die geschikt zijn voor verschillende soorten voertuigen en bandenmaten. De machines zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties en kunnen worden uitgerust met verschillende accessoires om aan de specifieke behoeften van hun klanten te voldoen. De machines zijn populair bij autoreparatiewerkplaatsen, bandenservicewerkplaatsen en andere professionals in de autobranche.

Bandenwisselaar Fabbri

Een bandenwisselaar is ontworpen om de nieuwe band op de velg te monteren en te balanceren. Het is een geavanceerder apparaat dan de bandendemonteermachine en kan worden gebruikt om de nieuwe band op de velg te plaatsen, deze luchtdicht te maken en de band te balanceren voor een soepele en veilige rit. Bandenwisselaars zijn meestal voorzien van verschillende hulpmiddelen en accessoires om de gebruiker te helpen de band op de juiste manier te plaatsen en te bevestigen, en om ervoor te zorgen dat de velg niet beschadigd raakt tijdens het proces.

Bandenaccessoires Fabbri

Fabbri biedt verschillende soorten bandenaccessoires aan die bedoeld zijn om het proces van het vervangen van banden te vergemakkelijken en te verbeteren. Enkele van de meest populaire bandenaccessoires van Fabbri zijn:

  • Bandenvet: een speciaal smeermiddel dat wordt gebruikt om de band op de velg te monteren en te voorkomen dat de band vast komt te zitten. Het smeermiddel maakt het gemakkelijker om de band op de velg te plaatsen en zorgt ervoor dat de band op de juiste manier wordt bevestigd;
  • Bandenkrijt: een krijtachtige substantie die wordt gebruikt om de locatie van de ventielen en andere markeringen op de band aan te geven. Het krijt kan eenvoudig op de band worden aangebracht en kan gemakkelijk worden verwijderd met water;
  • Bandenbeschermers: speciale beschermende covers die over de banden worden geplaatst om te voorkomen dat ze worden beschadigd tijdens het opslaan of vervoeren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt voor zowel auto- als motorbanden;
  • Bandenreparatiesets: complete sets waarmee kleine beschadigingen aan de band snel en gemakkelijk kunnen worden gerepareerd. De sets bevatten meestal speciale plakkers en lijm die op de beschadiging kunnen worden aangebracht om deze af te dichten.