fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Kraftwerk Kraftwerk

18 resultaten
Sorteer op
Filters

Kraftwerk, gevestigd in Zwitserland, Duitsland en Frankrijk is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van handgereedschap, gereedschapswagens en werkplaatsapparatuur. Het bedrijf werd in 1979 opgericht en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardig gereedschap van professionele kwaliteit.

Kraftwerk biedt een breed scala aan gereedschappen en apparatuur, waaronder schroevendraaiers, tangen, hamers, steeksleutels, doppen en meer. Het bedrijf richt zich op het produceren van gereedschap dat zowel duurzaam als functioneel is, en dat voldoet aan de behoeften van professionals in verschillende industrieën.

Kraftwerk is ook bekend om zijn innovatieve ontwerpen en het gebruik van de nieuwste technologieën. Het bedrijf heeft in de loop der jaren verschillende onderscheidingen en prijzen gewonnen voor zijn productontwerpen en -innovaties.

Naast het produceren van hoogwaardig gereedschap, biedt Kraftwerk ook een uitgebreid assortiment aan werkplaatsapparatuur en gereedschapswagens die zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit van professionals te verbeteren. Het bedrijf heeft vestigingen in verschillende landen over de hele wereld en is een gevestigde speler in de markt van professioneel gereedschap en werkplaatsapparatuur.

Historie Kraftwerk

Kraftwerk is een Duits bedrijf dat werd opgericht in 1979 door Rolf-Dieter Schnelle en is gevestigd in Bremen, Duitsland. Het bedrijf begon als een klein familiebedrijf dat handgereedschap produceerde voor de lokale markt.

In de jaren '80 en '90 begon Kraftwerk zich te richten op het ontwerpen en produceren van professioneel gereedschap van hoge kwaliteit voor de internationale markt. Het bedrijf investeerde in nieuwe technologieën en ontwikkelde innovatieve producten die snel populair werden onder professionals in verschillende industrieën.

In de loop der jaren heeft Kraftwerk zijn productassortiment uitgebreid en biedt het nu een breed scala aan handgereedschap, gereedschapswagens en werkplaatsapparatuur. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in het ontwikkelen van zijn distributienetwerk en heeft vestigingen in verschillende landen over de hele wereld.

Vandaag de dag is Kraftwerk een gevestigde speler in de markt van professioneel gereedschap en werkplaatsapparatuur. Het bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve ontwerpen en wordt wereldwijd erkend als een betrouwbare producent van professionele gereedschappen.

Werkplaatssystemen Kraftwerk

Kraftwerk biedt een uitgebreid assortiment aan werkplaatssystemen die zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit van professionals te verbeteren. Deze systemen zijn ontworpen om professionals te helpen bij het organiseren van hun gereedschap en materiaal, en om een veilige en ergonomische werkplek te bieden.

De werkplaatssystemen van Kraftwerk omvatten gereedschapswagens, werkbanken en opbergkasten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en configuraties om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen.

De gereedschapswagens van Kraftwerk zijn bijzonder populair en worden geleverd met verschillende lades en opbergvakken voor het opbergen van gereedschap en andere materialen. De wagens zijn voorzien van stevige wielen en handvatten, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst.

De werkbanken van Kraftwerk zijn ontworpen om een stevige en duurzame werkplek te bieden voor professionals. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en kunnen worden geconfigureerd met verschillende accessoires, zoals lades, kasten en schappen, om aan de specifieke behoeften van de gebruiker te voldoen.

Opbergkasten zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties en bieden een veilige en georganiseerde opslag voor gereedschap en andere materialen.

Kortom, de werkplaatssystemen van Kraftwerk bieden professionals een efficiënte, georganiseerde en veilige werkplek waar ze hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

Gereedschap Kraftwerk

Het gereedschap van Kraftwerk Tools omvat een breed scala aan producten, waaronder handgereedschap zoals steeksleutels, tangen, schroevendraaiers, hamers en zagen, evenals elektrisch gereedschap zoals boormachines, slijpmachines en schuurmachines. Veel van de gereedschappen zijn voorzien van ergonomische handgrepen en zijn ontworpen voor langdurig gebruik zonder vermoeidheid. Het gereedschap staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid, en wordt veel gebruikt in de industrie, automotive en bouwsector.

Een van de kenmerken van het gereedschap van Kraftwerk Tools is de modulaire opbouw, waardoor gebruikers gereedschapselementen kunnen combineren en aanpassen aan hun specifieke behoeften. Dit maakt het mogelijk om een gereedschapsset samen te stellen die precies past bij de klus die moet worden uitgevoerd.