fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Makita Makita

125 resultaten
Sorteer op
Filters

Makita is een wereldwijd bekend merk van elektrisch gereedschap en accessoires. Het bedrijf werd opgericht in 1915 in Japan en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste producenten van professioneel gereedschap ter wereld.

Het assortiment van Makita omvat tal van soorten elektrisch gereedschap, waaronder boormachines, cirkelzagen, decoupeerzagen, schuurmachines, haakse slijpmachines, heggenscharen, grasmaaiers en nog veel meer. Het bedrijf biedt ook verschillende soorten accugereedschap, zoals boormachines, schroevendraaiers en cirkelzagen.

Makita staat bekend om zijn innovatieve producten en hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf investeert continu in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en betere gereedschappen te ontwerpen die aan de eisen van professionele gebruikers voldoen. Veel van de producten van Makita zijn ontworpen om duurzaam en betrouwbaar te zijn, met een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten.

In Nederland heeft Makita twee vestigingen. In Eindhoven zit al meer dan 50 jaar het kantoor en magazijn, maar ook het eerste Kennis- en Reparatiecentrum is hier gevestigd. In Woerden opende Makita het tweede Kennis- en Reparatiecentrum. Het bedrijf heeft ook een uitgebreid distributienetwerk over de hele wereld, zodat klanten gemakkelijk toegang hebben tot de producten en diensten van Makita.

Missie en waarden Makita

De missie van Makita is het op de markt brengen van een breed assortiment aan producten die snoeren en brandstof overbodig maken. Deze missie draagt bij aan een veiliger, milieuvriendelijker en plezieriger werkomgeving. Om de missie te bereiken wordt er ingezet op de ontwikkeling van accuproducten. Dankzij nieuwe technieken en de innovatie ziet Makita een toekomst zonder snoeren en brandstof, in de tuin en park producten.

Met productiviteit en persoonlijk wordt de missie ondersteund. Makita ziet het als rol om vakmensen te helpen het werk goed te doen. Dit wordt gedaan met goede ondersteuning, kennisdeling, kwalitatieve producten, logistiek en uitstekende service. Met een groot team van adviseurs zorgt het merk ervoor dat ze dicht bij de markt en gebruiker staan middels persoonlijk contact.

Waar het kan worden producten ontwikkeld die bijdragen aan veilig en gezond werken. Het inzetten va technieken als AVT en AFT en de mogelijkheid om stofvrij te werken zijn hier voorbeelden van De producten van Makita worden zo ontworpen dat ze eenvoudig gerepareerd kunnen worden, waardoor er sprake is van kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien zorgt het bedrijf ervoor dat onderdelen lang beschikbaar blijven.

Assortiment Makita

Het assortiment van Makita omvat een breed scala aan elektrisch gereedschap, accessoires en verbruiksartikelen. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de belangrijkste productcategorieën van Makita:

  • Boormachines en breekhamers: Makita biedt verschillende soorten boormachines en breekhamers, waaronder klopboormachines, boorhamers en combihamers, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen, zoals betonboringen, houtboringen en metaalbewerking.
  • Cirkelzagen en zaagmachines: Makita heeft een breed scala aan cirkelzagen en zaagmachines, waaronder handcirkelzagen, afkortzagen, reciprozaagmachines en decoupeerzagen, die geschikt zijn voor verschillende materialen en toepassingen.
  • Schuurmachines en polijstmachines: Het assortiment van Makita omvat ook verschillende soorten schuurmachines en polijstmachines, waaronder bandschuurmachines, excentrische schuurmachines en polijstmachines, die geschikt zijn voor het schuren en polijsten van hout, metaal en andere materialen.
  • Accugereedschap: Makita biedt ook verschillende soorten accugereedschap, zoals boormachines, schroevendraaiers, cirkelzagen, haakse slijpmachines en meer, die worden aangedreven door oplaadbare batterijen en geschikt zijn voor gebruik op locaties zonder toegang tot netstroom.
  • Tuingereedschap: Makita heeft ook een breed assortiment tuingereedschap, waaronder heggenscharen, grasmaaiers, kettingzagen en bladblazers, die geschikt zijn voor het onderhoud van tuinen en buitenruimtes.

Naast deze producten biedt Makita ook verschillende soorten accessoires en verbruiksartikelen, zoals boren, zaagbladen, schuurpapier en slijpschijven, die compatibel zijn met de gereedschappen van het merk.