fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Noco Noco

24 resultaten
Sorteer op
Filters

NOCO is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van draagbare energie-oplossingen en batterijladers voor diverse toepassingen, waaronder auto's, boten, motorfietsen, RV's, etc. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft het hoofdkantoor in Cleveland, Ohio. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het leveren van hoogwaardige en betrouwbare producten en blijft innoveren om aan de veranderende behoeften van klanten te voldoen.

Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en milieubewustzijn en streeft ernaar om producten te produceren die zowel veilig als milieuvriendelijk zijn. NOCO is ISO 14001-gecertificeerd, wat betekent dat het bedrijf voldoet aan de internationale normen op het gebied van milieubeheer.

Historie NOCO

NOCO is opgericht in 1914 in de Verenigde Staten als de National Carbon Company. Het bedrijf begon als fabrikant van koolstofborstels voor elektrische motoren en generatoren. In de jaren 30 van de vorige eeuw breidde het bedrijf uit naar de productie van batterijen en begon het met het ontwikkelen van geavanceerde technologieën voor batterijen.

In de jaren 50 lanceerde de National Carbon Company de eerste draagbare acculader, waaronder het bedrijf een pionier werd op het gebied van draagbare acculaders. In de jaren 60 en 70 zetten de National Carbon Company haar technologische ontwikkeling voort en introduceerde ze nieuwe batterijtechnologieën, zoals de eerste lood-zuur herlaadbare batterijen.

In 2005 veranderde National Carbon Company haar naam in NOCO en werd het bedrijf onderdeel van de East Penn Manufacturing Company, een van de grootste fabrikanten van lood-zuur batterijen in de Verenigde Staten. NOCO heeft sindsdien zijn expertises in acculaders en batterijaccessoires uitgebreid en heeft een uitgebreid assortiment producten ontwikkeld, waaronder acculaders, jump starters en batterijaccessoires.

Vandaag de dag is NOCO een wereldwijd merk me een reputatie voor kwaliteit en innovatie op het gebied van acculaders en batterijaccessoires. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het ontwikkelen van geavanceerde technologieën en batterijen efficiënter en veiliger te maken en het gemakkelijker te maken voor mensen om hun batterijen op te laden en te onderhouden.

Startbooster NOCO

De jump starters, ook wel startboosters genoemd, zijn een van de belangrijkste productlijnen van het bedrijf, en zijn ontworpen om voertuigen met een lege batterij snel te kunnen starten. De jump starters van NOCO zijn compact, lichtgewicht en makkelijk draagbaar, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik onderweg. Bovendien zijn de startboosters voorzien van geavanceerde technologieën, zoals de spark-proof technologie en de omgekeerde polariteit bescherming, wat de veiligheid van gebruikers vergroot.

Het compacte en draagbare ontwerp is een van de belangrijkste kenmerken van de starters van NOCO. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk mee worden genomen en worden opgeslagen in de kofferbak van een auto. Sommige modellen zijn zelfs klein genoeg om in een handschoenkastje te passen. Hierdoor zijn de startboosters dus ideaal voor onderweg, of het nu gaat om een lege batterij op de parkeerplaats of in een afgelegen gebied.

Een ander belangrijk kenmerk van de startboosters is de veiligheid. Veiligheid is van het grootste belang bij het werken met batterijen. De jump starters van NOCO zijn voorzien van verschillende technologieën om ervoor te zorgen dat ze veilig gebruikt kunnen worden. De spark-proof technologie zorgt ervoor dat de boosters geen vonken veroorzaken bij het aansluiten van de klemmen op de batterij. De omgekeerde polariteit bescherming maakt het mogelijk dat de gebruikers de klemmen veilig kunnen aansluiten zonder zich zorgen te hoeven maken over het verkeerd aansluiten van de kabels.

Een derde kenmerk van de jump starters van NOCO is hun veelzijdigheid. Zo kunnen de starters gebruikt worden voor een breed scala aan voertuigen en apparaten, zoals auto’s, boten en motoren. Daarnaast kunnen sommige modellen worden gebruikt als draagbare voeding voor het opladen van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Tot slot zijn de startboosters van NOCO ook uitgerust met geavanceerde functies zoals geïntegreerde LED-verlichting voor noodgevallen, een batterij-indicator om de resterende stroom te controleren en een USB-poort voor het opladen van externe apparaten.