fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Powerhand Powerhand

Filters

Het merk Powerhand is een bekende naam in de sector van handgereedschap en werkplaatsuitrusting. Powerhand is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardig handgereedschap voor professioneel gebruik.

Powerhand is opgericht met als doel innovatieve en betrouwbare gereedschappen te leveren die aan de eisen van professionals voldoen. Het merk is gericht op het bieden van oplossingen voor verschillende industrieën, zoals automotive, bouw, industrie en techniek.

Het merk Powerhand heeft een sterke reputatie opgebouwd op basis van de kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit van hun gereedschappen. Ze streven naar klanttevredenheid door betrouwbare producten te leveren en een goede klantenservice te bieden.

Werklamp 21+5 Powerhand

De werklampen 21+5 van Powerhand zijn draagbare verlichtingsoplossingen die ontworpen zijn om een heldere en veelzijdige verlichting te bieden voor verschillende werktoepassingen. Het '21+5' verwijst naar het aantal LED-lampen dat in de werklamp is geïntegreerd.

Deze handlampen zijn namelijk voorzien van 21 heldere LED-lampen aan de voorkant en 5 LED-lampen aan de bovenkant van de lamp. Dit ontwerp zorgt voor een breed en gelijkmatig lichtbereik, waardoor gebruikers goed zicht hebben op hun werkgebied. De 5 LED’s bovenop maken het ook mogelijk om de lamp als zaklamp te gebruiken.

Enkele kenmerken van de Powerhand 21+5 werklampen zijn:

  • Lichtinstellingen: De werklampen hebben vaak meerdere lichtinstellingen, zoals hoog, laag en knipperend. Dit stelt gebruikers in staat om het juiste lichtniveau te kiezen dat past bij hun specifieke werkbehoeften.
  • Instelbare standen: De werklampen zijn vaak voorzien van een verstelbare standaard, waarmee de lamp in verschillende hoeken kan worden geplaatst voor optimale verlichting en gebruiksgemak.
  • Oplaadbaar: Veel modellen van de Powerhand 21+5 werklampen zijn oplaadbaar, wat betekent dat ze kunnen worden opgeladen via een stopcontact of USB-poort. Dit zorgt voor gemak en draagbaarheid, omdat de lampen zonder afhankelijkheid van batterijen kunnen worden gebruikt.
  • Robuust ontwerp: Deze werklampen zijn doorgaans ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Ze hebben een stevige behuizing en zijn bestand tegen stoten, vallen en ruwe werkomstandigheden.
  • Handig formaat: De Powerhand 21+5 werklampen zijn compact en draagbaar, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn naar verschillende werklocaties.

Overige werklampen Powerhand

Naast de Werklamp 21+5 biedt Powerhand ook nog andere diverse werklampen aan. Denk hierbij aan een looplamp en motorkaplamp. Over deze lampen is onderstaand aanvullende informatie te vinden. Zodat jij weet welke lamp je het beste kunt aanschaffen.

  • Looplampen: Powerhand's looplampen zijn draagbare verlichtingsapparaten die ontworpen zijn om gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken. Ze zijn voorzien van een handvat en een haak of magneet, waardoor ze eenvoudig kunnen worden opgehangen of bevestigd aan verschillende oppervlakken. Looplampen zijn ideaal voor het verlichten van kleine werkgebieden, zoals onder de motorkap van een voertuig of in nauwe ruimtes.
  • Motorkaplampen: Deze specifieke lampen zijn ontworpen om te voorzien in gerichte verlichting onder de motorkap van voertuigen. Ze hebben meestal een verstelbaar ontwerp waarmee de lampen op de juiste hoek kunnen worden gepositioneerd om het werkgebied te verlichten. Motorkaplampen van Powerhand zijn vaak voorzien van sterke magneten of beugels om stevig aan de motorkap te worden bevestigd.
  • Werklampen met LED: Powerhand biedt ook werklampen met LED-technologie die een helder en gelijkmatig licht leveren voor een breed scala aan werktoepassingen. Deze werklampen zijn ontworpen voor gebruik in veeleisende omgevingen en zijn meestal stof- en waterbestendig. Ze zijn vaak voorzien van verstelbare standaarden, magneten of haken voor flexibele positionering. Powerhand's werklampen met LED's zijn energie-efficiënt en hebben over het algemeen een lange levensduur.