fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Topex Topex

33 resultaten
Sorteer op
Filters

Topex is een vertrouwd merk in de wereld van handgereedschap en elektrisch gereedschap. Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak heeft Topex zich gepositioneerd als een favoriet merk onder professionals en doe-het-zelvers. Het merk biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig gereedschap dat voldoet aan de behoeften van verschillende vakgebieden. Of je nu een ervaren vakman bent of gewoon wat klusjes rondom het huis wilt uitvoeren, Topex heeft de juiste gereedschappen om je te helpen bij elke taak. Met de nadruk op duurzaamheid en prestaties zorgt Topex ervoor dat hun gereedschap je keer op keer van dienst zal zijn. Ontdek het brede scala aan innovatieve en functionele gereedschappen van Topex en til je kluservaring naar een hoger niveau.

Assortiment Topex

Het assortiment van Topex omvat een breed scala aan gereedschappen en hardwareproducten die zijn ontworpen voor zowel professioneel gebruik als voor doe-het-zelvers. Hier zijn enkele categorieën en voorbeelden van producten die Topex aanbiedt:

  • Handgereedschap: Topex heeft een uitgebreid assortiment handgereedschap, waaronder schroevendraaiers, tangen, hamers, beitels, sleutels, zagen en snijgereedschap. Deze gereedschappen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen voor nauwkeurigheid, duurzaamheid en comfortabel gebruik.
  • Elektrisch gereedschap: Topex produceert een breed scala aan elektrisch gereedschap, zoals boormachines, slijpmachines, schuurmachines, decoupeerzagen, cirkelzagen, multitools en elektrische schroevendraaiers. Deze gereedschappen zijn ontworpen om krachtig en efficiënt te zijn, en ze zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals boren, zagen, schuren en snijden.
  • Meet- en markeergereedschap: Het assortiment meet- en markeergereedschap van Topex omvat meetlinten, waterpassen, hoekmeters, meetwielen, aftekengereedschap en markeerstiften. Deze tools helpen bij het nauwkeurig meten, markeren en aftekenen van materialen en oppervlakken.
  • Opbergsystemen: Topex biedt diverse opbergsystemen, waaronder gereedschapskisten, gereedschapswagens, assortimentsdozen en organizers. Deze systemen zijn ontworpen om gereedschappen veilig op te bergen, te organiseren en gemakkelijk te vervoeren.
  • Bevestigingsmiddelen: Topex levert een assortiment bevestigingsmiddelen, waaronder schroeven, spijkers, bouten, moeren, pluggen, klemmen en tie-wraps. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en types om te voldoen aan de behoeften van verschillende toepassingen.

Naast deze categorieën biedt Topex ook accessoires en reserveonderdelen voor hun gereedschappen, zoals boorbits, zaagbladen, schuurpapier, vervangende handgrepen en meer.

Historie Topex

Topex is een Europees merk dat in 1992 werd opgericht in Polen. Het bedrijf begon als een klein familiebedrijf dat zich bezighield met de productie van handgereedschap. In de loop der jaren is Topex uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de gereedschapsindustrie.

In de beginjaren specialiseerde Topex zich voornamelijk in het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardig handgereedschap. Het bedrijf zette zich in om gereedschappen te leveren die duurzaam, ergonomisch en betrouwbaar waren, en die tegelijkertijd betaalbaar waren voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Met een sterke focus op productkwaliteit en klanttevredenheid begon Topex gestaag te groeien. Het bedrijf breidde zijn productassortiment uit naar elektrisch gereedschap, meetinstrumenten, opbergsystemen en bevestigingsmiddelen. Hierdoor kon Topex een breed scala aan producten aanbieden om te voldoen aan de behoeften van verschillende gebruikers.

In de loop der jaren heeft Topex ook geïnvesteerd in modernisering en innovatie. Het bedrijf heeft geavanceerde productiefaciliteiten opgezet met geautomatiseerde machines en heeft gebruikgemaakt van nieuwe technologieën om de efficiëntie en kwaliteit van hun producten te verbeteren.

Topex heeft zich niet alleen gericht op de binnenlandse markt, maar heeft ook de internationale markt betreden. Ze hebben distributiekanalen opgezet in verschillende landen, waardoor hun producten wereldwijd beschikbaar zijn geworden.

Tegenwoordig is Topex een gevestigde naam in de gereedschapsindustrie, met een breed scala aan hoogwaardige gereedschappen en producten. Het bedrijf blijft zich inzetten voor innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid, en streeft ernaar om tegemoet te komen aan de evoluerende behoeften van professionals en doe-het-zelvers.