• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Straalmiddelen

Straalmiddelen

Wellicht heeft u al een straalketel bij Kippers Rijssen gekocht. Dan is het een logisch dat u ook straalmiddelen nodig heeft om deze ketels mee te vullen. Natuurlijk kunt u in onze webwinkel terecht voor een ruim assortiment aan straalmiddelen. En vanzelfsprekend niet alleen als u net een straalketel heeft gekocht, maar ook als u deze al in uw werkplaats heeft staan. Bekijk hieronder ons volledige en gevarieerde aanbod.

Voor elke job het juiste straalmiddel

Zoals u ongetwijfeld uit eigen ervaring weet is geen enkele job het zelfde als het gaat om het ‘stralen’ van objecten. Het maakt immers wel degelijk verschil of u een metalen of een houten object straalt. Dit is dan ook precies de reden dat u bij Kippers Rijssen verschillende soorten straalmiddelen in het assortiment aantreft. Zoals gezegd, voor elke job het juiste straalmiddel, maar dan wel tegen de voordeligste prijzen en nog snel geleverd ook!

Soorten straalmiddelen

Laten we dan ook eens dieper op de verschillende straalmiddelen ingaan. Zo onderscheiden we bijvoorbeeld:

  • Glasparels: zeer geschikt voor het ontbramen, het voorbehandelen en het finishen van kunststoffen of metalen (onder)delen. Ook zeer geschikt voor het reinigen van oppervlakten. 
  • Straalsoda: een natuurlijk product dat niet schadelijk is voor het milieu. Zeer geschikt voor het stralen van onder andere aluminium, glas, steen, hout, plastic en fiberglas.
  • Straalgrit: dit straalmiddel wordt veelvuldig gebruikt voor het verwijderen van roest en verf. Bovendien wordt dit middel dagelijks gebruikt bij beton –en gevelsanering. Milieuvriendelijk en ook nog eens een product met een hoge straalsnelheid.
  • Olivinezand: een zeer specifiek straalmiddel dat voornamelijk ingezet wordt bij het stralen van gevels en beton. Dit scherpkantige mineraalzand is ijzervrij.

Al deze middelen heeft Kippers Rijssen voor u op voorraad liggen, waardoor wij uw bestelling altijd snel kunnen uitleveren.

Naast straalmiddelen leveren wij leveren wij ook de machines voor de straalmiddelen:

Volumekorting bij straalmiddelen

Uiteraard kunt u in onze webwinkel terecht voor het bestellen van één enkele zak straalmiddel. Echter, wanneer u regelmatig straalmiddelen nodig heeft, is het aan te raden om deze middelen in grotere hoeveelheden te bestellen. U heeft dan altijd een eigen voorraad, waardoor een klus geen onnodige vertraging oploopt. Bovendien profiteert u dan ook van volumekorting die wij geven bij de afname van grotere hoeveelheden. U profiteert al van deze interessante korting wanneer u tien zakken tegelijk afneemt. Let op, dit is een aanbieding die geldt voor enkele speciaal geselecteerde straalmiddelen en niet voor het gehele assortiment. Heeft u nog meer vragen? Neem gerust contact op met ons, wij helpen u graag verder!