fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Afzuigslang

Filters

Afzuigslang

In veel gevallen kan het voorkomen dat je bij een klus hout moet bewerken. Wie hier ervaring mee heeft, zal kunnen bevestigen dat er tijdens het bewerken van hout veel stof vrijkomt. Dit is niet alleen lastig op te ruimen, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Een juiste afzuiginstallatie biedt hierbij uitkomst. Bij Kippers Rijssen ben je onder andere aan het juiste adres voor een afzuigslang. Wij vertellen graag meer over de toegevoegde waarde van een afzuigslang en hoe je deze eenvoudig online kunt bestellen.

Waarom gebruik je afzuiginstallaties bij houtbewerking?

Bij het bewerken van hout kan er veel houtstof en hout spaanders vrijkomen. Dit werkt niet alleen onprettig: het is daarnaast ook ongezond en onveilig. Allereerst kan het stof jouw zicht belemmeren, waardoor het lastig wordt om precisiewerk uit te kunnen voeren. Wanneer er veel houtstof vrijkomt, kan dit door jou – of jouw werknemers – worden ingeademd, wat slecht is voor de gezondheid. Hout spaanders kunnen daarnaast opspatten in het gezicht, wat erg oncomfortabel is. Een afzuiginstallatie biedt hierbij dus zeker uitkomst. Houtsstof en hout spaanders worden namelijk direct afgezogen, waardoor je een veilige en comfortabele werkplek creëert. Daarnaast bespaart een afzuiginstallatie ook veel tijd en moeite, aangezien je achteraf geen houtstof en hout spaanders hoeft op te ruimen.

Ons aanbod afzuigslangen

Bij Kippers Rijssen kun je onder andere terecht voor een afzuigslang. Met een afzuigslang koppel je jouw houtbewerkingsmachine eenvoudig aan een afzuiger. Een onmisbaar onderdeel dus, van een veilige en comfortabele werkplaats. Onze afzuigslangen beschikken over unieke eigenschappen: ze zijn flexibel, oliebestendig en beschikken over een koperdraad voor een antistatische afleiding. Onze afzuigslangen daarnaast licht, slijtvast en zijn gemaakt van polyurethaan. Het betreft ronde afzuigslangen met diverse diameters, gelegen tussen 102 en 152 millimeter. Zo is er altijd een afzuigslang te vinden die perfect aansluit op jouw houtbewerkingsmachine.

Afzuigslang bestellen bij Kippers Rijssen

Bij Kippers Rijssen zien wij de toegevoegde waarde in van een afzuigslang. Vandaar dat je bij ons aan het goede adres bent voor het bestellen van dit hulpmiddel. Onze afzuigslangen zijn gemakkelijk online te bestellen. Omdat wij uit eigen voorraad leveren, zul je profiteren van een snelle verzendtijd. Zo kunnen zowel particulieren als bedrijven binnen de kortste keren gebruik maken van een afzuigslang en een veilige werkomgeving tot stand brengen. Bij vragen over ons aanbod of het bestelproces kun je in contact komen met onze klantenservice.

Je kan er daarnaast ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan onze fysieke winkel in Rijssen. Met een oppervlak van ruim 1400 vierkante meter zul je hier jouw toekomstige afzuigslang gegarandeerd vinden. Onze medewerkers helpen je graag en voorzien je van persoonlijk advies.

Ons overige aanbod afzuiginstallaties

Naast de benodigde afzuigslangen, kun je ook terecht bij Kippers Rijssen voor andere benodigdheden voor complete afzuiginstallaties. Zo beschikken wij onder andere over stofzakken. Deze zakken zijn eenvoudig aan te sluiten, waarna ze het vrijgekomen houtstof zullen opvangen. Tevens kun je bij ons terecht voor fijnstoffilters, waarmee je eenvoudig de filtratiecapaciteit van jouw afzuiginstallatie kunt verhogen. Ben je liever in één keer voorzien? Dan beschikken wij ook over complete afzuiginstallaties.

Onze afzuiginstallaties en overige benodigdheden zijn eenvoudig te bestellen via de website van Kippers Rijssen. Of breng een bezoek aan onze fysieke winkel in Rijssen. Voor vragen over ons aanbod kun je in contact komen met onze klantenservice.

Meer categorieën: