fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
83 resultaten
Sorteer op
Filters

Euroboor

Euroboor is een ontwikkelaar en producent van premium én innovatieve draagbare industriële gereedschappen. Het bedrijf is in 1977 opgericht als eenmanszaak en is tegenwoordig uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met wereldwijde vestegingen. Denk hierbij aan China, Rusland, de Verenigde Staten en de UAE. Het hoofdkantoor van Euroboor Nederland bevindt zich in Zoetermeer. Het succes van Euroboor is te danken aan het realiseren van de wensen van de klant.  Deze is namelijk de graadmeter bij de ontwikkeling én de uitvoering. Als de klant niet tevreden is, geldt dit ook voor Euroboor. Het doel van Euroboor is zelfs om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Innovatie is tevens een van de meest belangrijkste pijlers van Euroboor.  Door het constant ontwikkelen en verbeteren van gereedschappen, wil Euroboor vooruitstrevender zijn dan de concurrenten, en dat lukt aardig als je een kijkje neemt naar het assortiment dat ze aanbieden.

De meest belangrijkste pijlers van Euroboor zijn:

 • Aandacht
 • Kwaliteit
 • Efficiëntie
 • Maatwerk

Soort producten van Euroboor

De producten van Euroboor vallen onder de volgende 5 categorieën, namelijk:

 1. Boren
  Op het gebied van boren is euroboor een echte specialist. Uiteraard komt boren al voor in de naam van het merk, en het assortiment aan boorproducten is dan ook indrukwekkend te noemen. Boormachines, boorsets, olie, taphouders en tapkoppen zijn slechts voorbeelden van wat Euroboor allemaal te bieden heeft op het gebied van boren. De boormachines zijn tevens ook van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van een plezierige en langdurige samenwerking met je boormachines.
 2. Frezen
  Ook producten die nodig zijn voor frezen zijn beschikbaar bij Euroboor. Het gaat hierbij om laskantenfreesmachines en bijbehorende snijplaten.
 3. Slijpen
  Voor het slijpproces biedt Kippers ook diverse producten aan. Denk hierbij aan luchtslijpmachines, stiftfrezen of stiftfrezensets. De slijpmachines zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat het slijpproces eenvoudiger, veiliger en efficiënter te maken.
 4. Zagen
  Tevens biedt Euroboor ook innovatieve draagbare zaagmachines aan. Deze zaagmachines zijn perfect ontworpen om allerlei verschillende soorten metalen buizen, pijpen en profielen te zagen. Ook zijn de producten gebruiksvriendelijk waardoor het gemakkelijk is om ze te bedienen.
 5. Hijsen
  Ten slotte zijn ook hijsmagneten beschikbaar in het assortiment van het Euroboor merk. Deze industriële magneten zorgen ervoor dat je gemakkelijk een zwaar werkstuk kunt verplaatsen zonder er schade op aan te richten. De hijsmagneten zijn betrouwbaar en consistent, zelfs onder zware omstandigheden.

De prijzen van de Euroboor producten hangen uiteraard af van het type product. De boormachines zijn qua prijs hoog, maar doordat de producten van uitstekende kwaliteit zijn gaan ze erg lang mee. Tevens krijg je bij Kippers gratis een kernborenset bij aankoop van één van onze boormachines.

Als je besluit een van de Euroboor producten te kopen, dan worden de prijzen inclusief én exclusief BTW weergeven. Het is namelijk mogelijk om de BTW terug te vorderen indien je de aankoop voor een bedrijf doet. Daarnaast garanderen wij bij Kippers een snelle levertijd en is het gemakkelijk om online Euroboor producten te bestellen. Wil je de producten liever eerst zien voordat je een aankoop gaat doen? Kom dan gerust langs in onze showroom van wel 1100m2! Deze bevindt zich in Rijssen, en hier kun je tevens ook een van onze werknemers vragen om advies.

Meer weten over Euroboor producten?

Voor meer informatie over de producten is het ook mogelijk om de social media pagina’s van Euroboor te bekijken. Ze zijn actief op Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn en Instagram. Op deze pagina’s is informatie te vinden over het bedrijf, de producten en de laatste nieuwtjes. Daarnaast kun je gemakkelijk contact zoeken met Euroboor voor vragen. De werknemers van Kippers kunnen je uiteraard ook professioneel advies geven over producten van dit merk.