fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
26 resultaten
Sorteer op
Filters

Hazet is een Duits merk dat sinds 1868 hoogwaardige handgereedschappen produceert. Het bedrijf staat bekend om het uitgebreide assortiment van professionele handgereedschappen, dat zich uitstrekt van standaard gereedschappen zoals schroevendraaiers en tangen tot meer gespecialiseerde gereedschappen zoals momentsleutels en speciale gereedschappen voor autoreparatie.

Hazet is een populaire keuze onder professionele monteurs, technici en doe-het-zelvers vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid van hun gereedschappen. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van gereedschappen voor veeleisende toepassingen en heeft wereldwijd een sterke aanwezigheid in de automotive, industrie- en luchtvaartindustrie.

Hazet blijft innoveren en nieuwe producten ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van klanten te voldoen. Het bedrijf streeft naar een uitstekende klantenservice en biedt garantie op alle gereedschappen die het produceert.

Hazet gereedschap

Hazet biedt een breed scala aan hoogwaardige handgereedschappen voor verschillende toepassingen. De gereedschappen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan onder zware omstandigheden. Hazet biedt onder andere de volgende producten aan:

  • Schroevendraaiers: Hazet biedt een breed scala aan schroevendraaiers voor verschillende toepassingen, waaronder kruiskopschroevendraaiers, platte schroevendraaiers en torx-schroevendraaiers. De schroevendraaiers zijn gemaakt van hoogwaardig chroom-vanadiumstaal en zijn ontworpen voor een optimale grip en precisie tijdens het gebruik;
  • Sleutels: Hazet biedt een breed scala aan sleutels, waaronder steeksleutels, ringsleutels en ratelsleutels. De sleutels zijn gemaakt van hoogwaardig chroom-vanadiumstaal en zijn ontworpen voor een optimale grip en precisie tijdens het gebruik;
  • Tangen: Hazet biedt een breed scala aan tangen, waaronder combinatietangen, zijsnijtangen, waterpomptangen en tangen voor specifieke toepassingen. De tangen zijn gemaakt van hoogwaardig chroom-vanadiumstaal en zijn ontworpen voor een optimale grip en precisie tijdens het gebruik;
  • Momentsleutels: Hazet biedt een breed scala aan momentsleutels, waaronder handbediende momentsleutels en elektronische momentsleutels. De momentsleutels zijn ontworpen voor een nauwkeurige aanhaalmomentcontrole en zijn geschikt voor verschillende toepassingen;
  • Gereedschapsopslag: Hazet biedt verschillende soorten gereedschapsopslag, waaronder gereedschapswagens, gereedschapskisten en gereedschapstassen. De gereedschapswagens is ontworpen om ervoor te zorgen dat gereedschappen veilig en georganiseerd worden opgeborgen, zodat ze gemakkelijk te vinden en te gebruiken zijn wanneer ze nodig zijn.

Historie Hazet

Hazet is een Duits bedrijf dat in 1868 werd opgericht door Hermann Zerver. De naam Hazet is afgeleid van de initialen van de oprichter, H.Z. Het bedrijf begon als een smederij in Remscheid, Duitsland en produceerde aanvankelijk handgereedschappen voor de lokale industrie.

In de loop der jaren breidde Hazet zijn assortiment uit en ontwikkelde het zich tot een van de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige handgereedschappen ter wereld. Het bedrijf bleef investeren in nieuwe technologieën en ontwikkelde een aantal innovatieve producten die de industriestandaard werden, zoals de eerste momentsleutel met automatische ontgrendeling in 1937. Deze sleutel betekende een enorme verbetering voor het werken met boute en moeren.

Hazet is ook bekend om zijn deelname aan de autosport, waarbij het bedrijf gereedschap leverde aan verschillende Formule 1-teams. Het bedrijf werd de officiële leverancier van gereedschappen voor het Mercedes-AMG Petronas Formula One Team, een van de meest succesvolle Formule 1-teams van de afgelopen jaren. Dit partnerschap heeft Hazet geholpen om zijn reputatie als een toonaangevende leverancier van hoogwaardige gereedschappen te versterken.

In de loop der jaren heeft Hazet verschillende onderscheidingen ontvangen voor zijn producten, waaronder de Red Dot Design Award en de iF Product Design Award. Hazet is nog steeds gevestigd in Remscheid, Duitsland, waar het bedrijf nog steeds hoogwaardige handgereedschappen produceert en levert aan klanten over de hele wereld.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen Hazet

Hazet legt een sterke nadruk op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo maakt het bedrijf gebruik van een eigen fotovoltaïsch systeem om de energiebehoefte te dekken en zet Hazet zich daarnaast in voor het verminderen van afval en het gebruik van duurzame materialen.

Het bedrijf beschikt over een eigen trainingscentrum genaamd de ‘Hazet Academy’. Hier worden klanten en medewerkers getraind in het gebruik van de gereedschappen van Hazet en in specifieke technieken zoals het werken met momentsleutels. Dit benadrukt de toewijding van het bedrijf aan kwaliteit en veiligheid en laat zien dat het niet alleen gaat om de producten, maar ook om het bieden van waardevolle ondersteuning en educatie aan klanten.

Hazet samenwerkingen

Hazet heeft een aantal partner- en sponsorships. Dit naast de eerder genoemde samenwerking met het Mercedes-AMG Petronas Formula One Team. Zo is Hazet partner van de ADAC GT Masters, een Duitse GT-raceklasse, en is het bedrijf sponsor van verschillende motorsportevenementen en -teams over de hele wereld.

Bovendien beschikt Hazet over een uitgebreid distributienetwerk waardoor de producten wereldwijd verkrijgbaar zijn. Het bedrijf heeft verschillende dochterondernemingen en partners over de hele wereld en werkt samen met lokale distributeurs om ervoor te zorgen dat de klanten overal ter wereld toegang hebben tot zijn hoogwaardige gereedschappen en opslagoplossingen.