fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down
Filters

Scheppach is een bekend merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en leveren van hoogwaardige gereedschappen en machines voor zowel professionele gebruikers als doe-het-zelvers. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten die variëren van houtbewerkingsmachines en tuingereedschap tot compressoren en elektrisch gereedschap.

Scheppach heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1927, toen het in Duitsland werd opgericht. Het merk heeft door de jaren heen een solide reputatie opgebouwd dankzij de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten. Scheppach staat bekend om zijn aandacht voor vakmanschap, innovatie en functionaliteit, waardoor ze gereedschappen en machines leveren die voldoen aan de behoeften van zowel professionals als hobbyisten.

Scheppach streeft naar continue verbetering en innovatie in hun productontwikkeling. Ze investeren in onderzoek en ontwikkeling om de nieuwste technologieën en trends in hun producten te integreren. Daarnaast hecht het merk ook veel belang aan klanttevredenheid en biedt het een uitgebreide klantenservice en ondersteuning.

Met hun focus op kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit heeft Scheppach een sterke positie verworven in de markt voor gereedschappen en machines. Ze blijven zich inzetten om hoogwaardige producten te leveren die tegemoetkomen aan de behoeften van professionals en doe-het-zelvers over de hele wereld.

Scheppach gereedschap

Scheppach heeft een uitgebreid assortiment gereedschappen en machines die tegemoetkomen aan verschillende behoeften van professionals en doe-het-zelvers. Enkele producten uit het assortiment van Scheppach zijn hieronder nader toegelicht.

  • 5-in-1-tool: Scheppach biedt een veelzijdig 5-in-1-gereedschap dat kan worden gebruikt als een grastrimmer, bosmaaier, heggenschaar, kettingzaag en verlengstok. Dit handige gereedschap biedt gebruikers de flexibiliteit om verschillende tuinklussen efficiënt uit te voeren.
  • Hakselaar: Scheppach produceert krachtige hakselaars die geschikt zijn voor het versnipperen van takken en ander tuinafval. Deze hakselaars verminderen het volume van het tuinafval en maken het gemakkelijker om af te voeren of te gebruiken als mulch.
  • Sloophamer: Voor sloopwerkzaamheden biedt Scheppach sloophamers die ontworpen zijn om efficiënt beton, steen en ander materiaal te breken. Deze krachtige machines zijn geschikt voor professioneel gebruik in de bouwsector.
  • Rolzeven: Scheppach produceert rolzeven die worden gebruikt voor het zeven van grond, zand, compost en andere materialen. Deze machines zorgen voor een efficiënte en nauwkeurige scheiding van verschillende deeltjesgrootte.
  • Kettingzaagslijper: Voor het onderhoud van kettingzagen biedt Scheppach kettingzaagslijpers. Deze machines worden gebruikt om de zaagkettingen scherp te houden, wat resulteert in betere zaagprestaties en veiliger gebruik.
  • Natslijpmachines: Scheppach heeft ook natslijpmachines die worden gebruikt voor het slijpen en scherpen van messen, beitels en andere gereedschappen. Het natte slijpsysteem zorgt voor een effectieve koeling en voorkomt oververhitting van het gereedschap.
  • Betonmixer: Scheppach produceert betonmixers die ideaal zijn voor het mengen van cement, beton, mortel en andere bouwmaterialen. Deze mixers maken het eenvoudig om consistente en hoogwaardige mengsels te bereiden.
  • Trilplaat: Voor het verdichten van grond, asfalt en bestrating biedt Scheppach trilplaten. Deze machines helpen bij het creëren van een stevige en gelijkmatige oppervlakte en zijn nuttig bij het aanleggen van opritten, paden en andere constructies.
  • Houtkloofmachines: Scheppach heeft houtkloofmachines die het proces van houtkloven vereenvoudigen. Deze machines zijn krachtig en efficiënt, waardoor houtblokken gemakkelijk kunnen worden gekloofd voor gebruik als brandhout.
  • Stroomgenerator: Scheppach biedt stroomgeneratoren die betrouwbare elektriciteit leveren in situaties waar geen toegang is tot het elektriciteitsnet. Deze generatoren zijn handig voor bouwplaatsen. 

Scheppach, al meer dan 90 jaar een begrip

Scheppach is een Duits bedrijf dat al meer dan 90 jaar actief is in de gereedschaps- en machinesector. Het werd opgericht in 1927 door Gottlieb Scheppach in het Duitse Ichenhausen. Aanvankelijk begon het als een klein familiebedrijf dat zich richtte op de productie van houtbewerkingsmachines.

Gedurende de jaren heeft Scheppach gestaag haar productassortiment uitgebreid en haar marktpositie versterkt. Het bedrijf heeft zich altijd gericht op het leveren van hoogwaardige gereedschappen en machines die voldoen aan de behoeften van professionals en doe-het-zelvers. Ze hebben een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar merk dat innovatieve en duurzame oplossingen biedt.

In de loop der jaren heeft Scheppach verschillende mijlpalen bereikt. In 1954 introduceerden ze bijvoorbeeld de eerste elektrische handgereedschappen in hun productassortiment. Dit betekende een belangrijke stap in het moderniseren van de houtbewerkingsindustrie.

In de jaren 80 en 90 breidde Scheppach haar assortiment verder uit met nieuwe productlijnen, waaronder tuingereedschap, compressoren en elektrisch gereedschap. Het bedrijf richtte zich ook op het verbeteren van de kwaliteit en prestaties van haar producten door middel van technologische ontwikkelingen en innovaties.

Tegenwoordig is Scheppach uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen en distributiekanalen over de hele wereld. Ze hebben een breed scala aan gereedschappen en machines die worden gebruikt in de bouw, houtbewerking, tuinonderhoud en andere toepassingen.

Scheppach blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de eisen van professionele gebruikers en doe-het-zelvers. Ze blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om hun producten te verbeteren en te innoveren op basis van de nieuwste technologieën en trends in de industrie.