fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Zeca Zeca

20 resultaten
Sorteer op
Filters

Zeca is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in de productie van professionele gereedschappen voor de automobielsector en de industriële sector. Het bedrijf is opgericht in 1929 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten.

Zeca biedt een breed scala aan producten, waaronder persluchtslanghaspels, oliedoseersystemen, mobiele werkplaatsen en automatische haspels voor verschillende soorten vloeistoffen en gassen. Het bedrijf is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en technologieën om aan de veranderende behoeften van zijn klanten te voldoen.

De producten van Zeca worden wereldwijd gebruikt in de automobielindustrie, de luchtvaartindustrie, de scheepvaartindustrie en de industriële sector. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in Europa en heeft ook distributiepartners in andere delen van de wereld.

Haspels Zeca

Zeca biedt verschillende soorten haspels aan, waaronder slangveerhaspels, kabelveerhaspels en lucht- en waterhaspels.

Slangveerhaspels zijn ontworpen om persluchtslangen op te bergen en veilig op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn. De slangveerhaspels van Zeca zijn beschikbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals voor werkplaatsen, garages, bouwplaatsen en industriële toepassingen. Ze hebben een automatisch oprolmechanisme en zijn uitgerust met een vergrendelingsmechanisme om de slang veilig te houden wanneer deze niet in gebruik is.

Kabelveerhaspels zijn ontworpen voor het opbergen van elektrische kabels en snoeren. De kabelveerhaspels van Zeca zijn zijn ontworpen met een ingebouwde rem die voorkomt dat de kabel te snel opgerold wordt en beschadigd raakt. Ze zijn ook voorzien van een automatisch vergrendelingsmechanisme waarmee de kabel op elke gewenste lengte kan worden vastgezet.

Lucht- en waterhaspels van Zeca zijn beschikbaar in zowel muur- als plafondmontage-ontwerpen. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden geleverd met een slang van verschillende lengtes en diameters, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Ze zijn ook uitgerust met een mechanisme voor het vastzetten van de slang op de gewenste lengte.

Over het algemeen zijn de haspels van Zeca van hoge kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik in professionele omgevingen. Ze zijn ontworpen met het oog op veiligheid en gebruiksgemak, waardoor ze een populaire keuze zijn onder professionals in de industrie.

Historie Zeca

Zeca is opgericht in 1929 in Modena, Italië door de familie Zambelli. Het begon als een kleine werkplaats voor de productie van persluchtslangen en snelkoppelingen. In de jaren '50 begon het bedrijf met de productie van persluchtslanghaspels en sindsdien heeft het zijn assortiment uitgebreid met andere producten voor de automobiel- en industriële sector.

In de jaren '60 en '70 ging Zeca zich steeds meer richten op de internationale markt en begon het te exporteren naar landen over de hele wereld. In de jaren '80 werden nieuwe producten geïntroduceerd, zoals oliedoseersystemen, die zeer succesvol waren en het bedrijf hielpen groeien.

In de jaren '90 investeerde Zeca in de ontwikkeling van nieuwe technologieën en producten, waaronder mobiele werkplaatsen en automatische haspels voor verschillende soorten vloeistoffen en gassen. In 1997 werd een nieuwe fabriek gebouwd in Campogalliano, Italië, om aan de groeiende vraag naar producten te voldoen.

Vandaag de dag is Zeca een bekend merk in de automobiel- en industriële sector en heeft het een sterke aanwezigheid in Europa en andere delen van de wereld. Het bedrijf blijft investeren in nieuwe technologieën en producten om aan de veranderende behoeften van zijn klanten te voldoen.