• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Laswagens

Laswagens

Bij goed en vakkundig lassen komt veel kijken. Het belangrijkste bij lassen is natuurlijk het vakmanschap van de lasser, dat staat buiten kijf. Om zijn laswerkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren heeft een lasser tal van accessoires tot zijn beschikking. Uiteraard rekenen we het lasapparaat en gasfles(sen) tot de standaarduitrusting van een lasser. Voor zowel overzicht als praktisch nut zijn laswagens een grote meerwaarde te noemen voor elke zichzelf respecterende lasser. 

Praktisch nut van laswagens

Een laswagen heeft als groot voordeel dat u al uw lasapparatuur en lasbenodigdheden overzichtelijk op één plaats op kunt bergen. Kleine onderdelen raken zo veel minder snel zoek. Bovendien heeft u hierdoor een beter overzicht over uw lasbenodigdheden. Ze zijn immers overzichtelijk op één vaste plaats ondergebracht. Hierdoor kunt u in één oogopslag zien of alle lasbenodigdheden nog voor handen zijn en in welke staat zij verkeren. U kunt snel anticiperen op tekorten of lasbenodigdheden van mindere kwaliteit snel vervangen door deze (bij) te bestellen. Uiteraard doet u dit bij Kippers Rijssen. Wij hebben immers alles voor de professionele garage en werkplaats.

Altijd alles bij de hand bij laswagens van Kippers

Er is niets zo vervelend als werkzaamheden moeten onderbreken, omdat u niet alles voor handen hebt om de werkzaamheden af te kunnen maken. U moet dan op zoek naar ontbrekende apparatuur of accessoires en dat komt de productiviteit, en soms de kwaliteit, van het werk niet ten goede. Door laswagens te gebruiken voorkomt u dit probleem. Een laswagen is namelijk voorzien van stevige wielen. U neemt de laswagen, waarvan u de inhoud uiteraard regelmatig checkt, op deze manier gemakkelijk met u mee naar de plek waar de werkzaamheden plaatsvinden. U grijpt nooit mis en verspilt geen tijd met heen en weer lopen of naar het zoeken van onderdelen en dergelijke. Bij de laskar hoort natuurlijk ook de volgende lasapparatuur:

Laswagens kopen

In onze webwinkel vind u verschillende modellen/typen laswagens. Het meest voordelige model, de Laswagen Welding cart klein, biedt ruimte aan gasfles en beperkte ruimte aan accessoires en dergelijke. Meer ruimte nodig? Dan is de Laskar voor lasapparaat met artikelnummer WC03LK wellicht voor u de juiste oplossing.

Voor welk type laskar u ook kiest, Kippers Rijssen levert deze snel aan u uit, vaak al de volgende werkdag. En wat de prijs betreft? Maakt u zich daar geen zorgen over, want Kippers Rijssen levert altijd tegen de meest voordelige prijzen!