fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Lasmanipulatoren

Laswerk dient te allen tijde van de allerbeste kwaliteit te zijn. Een lasverbinding die kwalitatief gezien onder de maat is kan gevaarlijke situaties Lees meer...

Laswerk dient te allen tijde van de allerbeste kwaliteit te zijn. Een lasverbinding die kwalitatief gezien onder de maat is kan gevaarlijke situaties tot gevolg hebben. Lassen is een vak, een mooi ambacht dat op waarde geschat hoort te worden. Lasmanipulatoren zijn hulpmiddelen die u kunt gebruiken bij laswerkzaamheden. Kippers Rijssen heeft voor u een behoorlijk aantal verschillende lasmanipulatoren in het assortiment opgenomen. Bekijk hieronder het volledige aanbod.

Filters

‘Onder de hand lassen’ met lasmanipulatoren

Alle lassers zullen direct beamen dat er niets boven ‘onder de hand lassen gaat’.  Hiermee wordt bedoeld dat het project dat gelast moet worden voor u op de werkbank ligt. U staat met de lasapparatuur dan verticaal boven het te lassen object. U heeft hierbij goed zicht op het object en hierdoor is de kans op een slechte lasverbinding klein. Uiteraard is het lang niet altijd mogelijk om onder de hand te lassen, omdat het te lassen object hiervoor simpelweg niet geschikt is. Lasmanipulatoren zijn een ideale, veilige en betrouwbare oplossing om toch degelijke en kwalitatief hoogwaardige lasverbindingen te kunnen maken. Met behulp van deze handige en compacte machines manoeuvreert u het te lassen object in een positie die onder de hand lassen alsnog mogelijk maakt.

Lasmanipulatoren; onmisbaar in elke werkplaats

Als u bovenstaande heeft gelezen, dan begrijpt u direct dat lasmanipulatoren een onmisbare tool zijn in elke garage of werkplaats waar regelmatig laswerkzaamheden plaats vinden. Immers, u gaat toch, net als Kippers Rijssen voor de beste kwaliteit? Kippers Rijssen heeft alleen de lasmanipulatoren van toonaangevende merken in het assortiment opgenomen. Denkt u hierbij aan vertrouwde merken als Cowley en UWM. Merken die dagelijks bewijzen dat zij tot de beste merken ter wereld behoren. Bent u benieuwd naar onze assortiment lasapparatuur? Dat kunt u hier bekijken, wij beschikken o.a. over:

Lasmanipulatoren kopen

Een lasmanipulator kopen doet u uiteraard gemakkelijk en tegen voordelige prijzen in onze webwinkel. Elke lasmanipulator in onze webwinkel hebben wij voorzien van technische details en duidelijke productfoto’s. Op basis van deze informatie bent u vast en zeker in staat om de voor u juiste keuze te maken. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan staan de verkoopspecialisten van Kippers Rijssen vanzelfsprekend voor u klaar om te helpen. Bovendien hebben wij een aantal modellen opgesteld in onze fysieke showroom in het Overijsselse Rijssen. U bent hier dan ook van harte welkom om deze machines te bekijken.