fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Holzstar Holzstar

51 resultaten
Sorteer op
Filters

HOLZSTAR is een Duits merk dat zich richt op de productie van houtbewerkingsmachines en gereedschappen. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder zaagmachines, schuurmachines, freesmachines, draaibanken en nog veel meer.

HOLZSTAR heeft een sterke reputatie opgebouwd in de houtbewerkingsindustrie dankzij de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten. Ze worden vaak gebruikt door professionele houtbewerkers en hobbyisten vanwege hun duurzaamheid en precisie.

Het merk is eigendom van de Duitse onderneming HOLZMANN Maschinen GmbH, die al meer dan 30 jaar actief is in de productie van houtbewerkingsmachines. HOLZSTAR is een van de belangrijkste merken van HOLZMANN en wordt wereldwijd verkocht aan klanten in verschillende sectoren, waaronder de houtbewerkingsindustrie, bouwsector en meubelindustrie.

Machines HOLZSTAR

De machines van HOLZSTAR staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Het merk biedt een breed scala aan houtbewerkingsmachines, waaronder zaagmachines, schuurmachines, freesmachines, draaibanken en nog veel meer.

  • De zaagmachines van HOLZSTAR variëren van compacte tafelzagen tot professionele paneelzagen en afkortzagen. Ze zijn ontworpen om nauwkeurig en veilig te zagen en zijn geschikt voor verschillende houtsoorten en materialen.
  • De schuurmachines van HOLZSTAR zijn ontworpen om efficiënt te schuren en een gladde afwerking te bieden. Ze zijn verkrijgbaar als bandschuurmachines, vlakschuurmachines en excenterschuurmachines.
  • De freesmachines van HOLZSTAR zijn geschikt voor het frezen van groeven, randen en andere bewerkingen op verschillende soorten hout en materialen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en krachtige motoren.
  • De draaibanken van HOLZSTAR zijn ideaal voor het maken van gedraaide houten voorwerpen zoals pennen, schalen en meubelonderdelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende functies, waaronder digitale displays en snelheidsregeling.

Over het algemeen zijn de machines van HOLZSTAR ontworpen met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid, precisie en veiligheid, waardoor ze geschikt zijn voor zowel professionals als hobbyisten in de houtbewerkingsindustrie.

Historie HOLZSTAR

HOLZSTAR is eigendom van HOLZMANN Maschinen GmbH, een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van houtbewerkingsmachines. Het bedrijf werd opgericht in 1989 door Karl Holzmann en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de houtbewerkingsindustrie.

In de beginjaren van het bedrijf richtte HOLZMANN zich vooral op de productie van houtdraaibanken en schuurmachines. In de loop der jaren werd het productassortiment uitgebreid met andere houtbewerkingsmachines, zoals zaagmachines en freesmachines.

In 2006 werd het merk HOLZSTAR gelanceerd als een dochteronderneming van HOLZMANN. HOLZSTAR richtte zich specifiek op de productie van houtbewerkingsmachines voor de hobbyist en kleine professionele gebruiker. Het merk werd al snel populair vanwege de betaalbare prijzen en goede kwaliteit van de machines.

Vandaag de dag is HOLZSTAR een belangrijk merk binnen de houtbewerkingsindustrie en wordt het wereldwijd verkocht aan klanten in verschillende sectoren. Het bedrijf blijft zich richten op het produceren van hoogwaardige en betrouwbare houtbewerkingsmachines die voldoen aan de behoeften van zowel professionals als hobbyisten.