fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

INE INE

66 resultaten
Sorteer op
Filters

INE is een Italiaans bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen, produceren en distribueren van lasproducten en -oplossingen. Het bedrijf werd opgericht in 1950 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en innovatieve leverancier van lasapparatuur.

Het productassortiment van INE omvat onder meer elektroden, MIG/MAG-draad, TIG-staven, fluxen en andere accessoires voor lassen. Het bedrijf levert aan verschillende sectoren, waaronder de automobiel-, bouw-, scheepsbouw-, olie- en gasindustrie, en heeft klanten over de hele wereld.

INE richt zich sterk op onderzoek en ontwikkeling en investeert continu in nieuwe technologieën en productieprocessen om de kwaliteit van zijn producten te verbeteren en aan de behoeften van zijn klanten te voldoen. Het bedrijf heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en werkt voortdurend aan het verminderen van zijn ecologische voetafdruk en het verbeteren van de veiligheid op de werkplek.

Assortiment INE

Het assortiment van INE omvat een breed scala aan producten voor lassen, waaronder elektroden, MIG/MAG-draad, TIG-staven, fluxen en andere accessoires voor lassen. Hieronder vind je een beschrijving van enkele van de producten die door het merk worden aangeboden:

  • Elektroden: INE biedt een grote verscheidenheid aan elektroden voor verschillende toepassingen, zoals constructiestaal, roestvrij staal, gietijzer, aluminium en non-ferrometalen. Het bedrijf heeft ook elektroden voor speciale toepassingen, zoals het lassen van moeilijk lasbare staalsoorten en corrosiebestendige legeringen.
  • Lasdraad: INE produceert MIG/MAG-draad voor verschillende toepassingen, waaronder constructiestaal, roestvrij staal, aluminium, koper en messing. Het bedrijf biedt ook draad voor speciale toepassingen, zoals het lassen van hooggelegeerde staalsoorten en corrosiebestendige legeringen.
  • TIG-staven: INE produceert TIG-staven voor verschillende toepassingen, zoals constructiestaal, roestvrij staal, aluminium en koper. Het bedrijf biedt ook staven voor speciale toepassingen, zoals het lassen van titanium en hoge-temperatuurlegeringen.
  • Fluxen: INE biedt een breed scala aan fluxen voor verschillende lastoepassingen, zoals booglassen, autogeen lassen en solderen. Het bedrijf produceert ook speciale fluxen voor het lassen van hoge-temperatuurlegeringen en het beschermen van lasnaden tegen corrosie.
  • Accessoires: INE biedt verschillende accessoires voor lassen, zoals lashandschoenen, laskleding, lashelmen en lastafels. Het bedrijf heeft ook lasmachines, lasgeneratoren en andere apparatuur voor lassen.

Het uitgebreide assortiment van INE biedt oplossingen voor verschillende toepassingen en sectoren, en het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige producten en betrouwbare service aan klanten over de hele wereld.

Historie INE

INE is opgericht in 1950 in Italië als een klein familiebedrijf dat zich richtte op de productie van elektroden voor lassen. Het bedrijf groeide snel en breidde zijn productaanbod uit naar andere lasproducten, waaronder MIG/MAG-draad, TIG-staven en fluxen. INE werd een van de toonaangevende leveranciers van lasproducten in Europa en breidde zijn activiteiten uit naar andere delen van de wereld.

In de jaren '70 en '80 investeerde INE sterk in onderzoek en ontwikkeling en ontwikkelde het nieuwe technologieën en productieprocessen om de kwaliteit van zijn producten te verbeteren en de productie-efficiëntie te verhogen. In de jaren '90 breidde INE zijn activiteiten uit naar andere sectoren, waaronder de automobiel-, bouw-, scheepsbouw-, olie- en gasindustrie.

In 2002 werd INE overgenomen door ITW, een toonaangevend bedrijf op het gebied van lasapparatuur en -producten. Deze overname stelde INE in staat om zijn activiteiten verder uit te breiden en zijn marktpositie te versterken. Sinds de overname heeft INE zijn assortiment verder uitgebreid en heeft het bedrijf een sterke focus op duurzaamheid en veiligheid op de werkplek.

Tegenwoordig is INE een wereldwijd bekend merk op het gebied van lasapparatuur en -producten, met een sterke reputatie voor hoogwaardige producten en uitstekende service aan klanten. Het bedrijf blijft zich richten op innovatie en duurzaamheid en blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling om zijn positie als toonaangevende leverancier van lasproducten te behouden.